Assignar una etiqueta privada a un lloc

Podeu afegir una etiqueta privada als llocs del mapa. Els llocs etiquetats es mostren al mapa, als suggeriments de cerca, a la pantalla "Els meus llocs" i a Google Fotos.

Per afegir una etiqueta, seguiu els passos que s'indiquen a continuació.

1. Obriu Google Maps.
  2. Cerqueu un lloc o una adreça.
  3. Trieu Afegeix una etiqueta.

Nota: l'opció Activitat al web i en aplicacions ha d'estar activada per poder etiquetar un lloc.

Editar una etiqueta
  1. Obriu Google Maps.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Els meus llocs i després Etiquetats.
  3. Trieu l'etiqueta que voleu editar.
  4. Feu clic a Edita l'etiqueta Edita.
  5. Introduïu un nom nou per a l'etiqueta.
Suprimir una etiqueta
  1. Obriu Google Maps.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Els meus llocs i després Etiquetats.
  3. Al costat de l'etiqueta que voleu suprimir, feu clic a Suprimeix Suprimeix.
Trobar un lloc etiquetat al mapa
  1. Obriu Google Maps.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Els meus llocs i després Etiquetats.