Gi steder private etiketter

Du kan legge til en privat etikett for steder på kartet ditt. Steder med etiketter vises på kartet, i søkeforslagene, under Lagret Lagre stedet og i Google Foto.

Du kan legge til etiketter ved å følge fremgangsmåten nedenfor.

1. Åpne Google Maps-appen Kart.
  2. Søk etter en adresse, eller plassér en knappenål ved å trykke og holde på et sted på kartet.
  3. Trykk på navnet på stedet nederst.
  4. Trykk på Etikett.

Merknader:

• For å tilordne en bedrift en etikett, gå til siden for stedet, og trykk på Mer 더보기 etterfulgt av Legg til en etikett.
  • Du må ha slått på Nett- og appaktivitet for å kunne tilordne steder etiketter.
Endre etiketter
  1. Åpne Google Maps-appen Kart.
  2. Trykk på Lagret Lagre stedet. Trykk på «Merket» under «Listene dine».

3. Trykk på etiketten du vil endre.
  4. Trykk på stedets navn eller adresse nederst.
  5. Trykk på Endre etiketten.
  6. Gi etiketten et nytt navn.
  7. Trykk på Ferdig.
Slett etiketter
  1. Åpne Google Maps-appen Kart.
  2. Trykk på Lagret Lagre stedet. Trykk på «Merket» under «Listene dine».

3. Finn etiketten du vil slette.
  4. Trykk på Mer 더보기 ved siden av etiketten du vil slette etterfulgt av Fjern etiketten
  5. Nå vises meldingen «Det navngitte stedet er fjernet». Trykk på Angre hvis du ikke ville slette etiketten.
Finn merkede steder på kartet
  1. Åpne Google Maps-appen Kart.
  2. Trykk på Lagret Lagre stedet. Trykk på «Merket» under «Listene dine».

3. Trykk på en etikett du vil se på kartet.