Gi steder private etiketter

Du kan legge til en privat etikett for steder på kartet ditt. Steder med etiketter vises på kartet, i søkeforslagene, under Lagret Lagre stedet og i Google Foto.

Du kan legge til etiketter ved å følge fremgangsmåten nedenfor.

1. Åpne Google Maps-appen Kart.
  2. Søk etter en adresse. Eller sett en knappenål på kartet ved å trykke og holde et sted på kartet.
  3. Trykk på navnet på stedet nederst.
  4. Trykk på Etikett.

Merknader:

Endre etiketter
  1. Åpne Google Maps-appen Kart.
  2. Trykk på Lagret Lagre stedet. Trykk på Merket under «Listene dine».

3. Trykk på etiketten du vil endre.
  4. Trykk på stedsnavnet eller adressen nederst på skjermen.
  5. Trykk på Etikett.
  6. Gi etiketten et nytt navn.
  7. Trykk på Legg til en etikett.
Slett etiketter
  1. Åpne Google Maps-appen Kart.
  2. Trykk på Lagret Lagre stedet. Trykk på Merket under «Listene dine».

3. Trykk på Mer Mer ved siden av etiketten du vil slette etterfulgt av Fjern etiketten.
  4. Nå vises meldingen «Etiketten din er fjernet». Trykk på Angre hvis du ikke ville slette etiketten.
Finn merkede steder på kartet
  1. Åpne Google Maps-appen Kart.
  2. Trykk på Lagret Lagre stedet. Trykk på Merket under «Listene dine».

3. Trykk på en etikett du vil se på kartet.