Paikan merkitseminen yksityisellä tunnisteella

Voit lisätä kartallasi näkyviin paikkoihin yksityisiä tunnisteita. Tunnisteella merkityt paikat näkyvät kartallasi, hakuehdotuksissa, Tallennettu-kohdassa Tallenna paikka ja Google Kuvissa.

Voit lisätä tunnisteen seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Hae osoite. Voit vaihtoehtoisesti lisätä merkin koskettamalla paikkaa pitkään kartalla.
  3. Napauta paikan nimeä alareunassa.
  4. Valitse Tunniste.

Huomioitavaa

Tunnisteen muokkaaminen
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta Tallennetut Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Napauta muokattavaa tunnistetta.
  4. Napauta paikan nimeä tai osoitetta alareunasta.
  5. Valitse Tunniste.
  6. Anna uusi tunnisteen nimi.
  7. Napauta Lisää tunniste.
Tunnisteen poistaminen
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta Tallennetut Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Valitse poistettavan tunnisteen vierestä Lisää Lisää ja sitten Poista tunniste.
  4. Näkyviin tulee Tunniste poistettiin ‑viesti. Jos haluat peruuttaa tunnisteen poiston, valitse Kumoa.
Tunnisteella merkityn paikan löytäminen kartalta
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta Tallennetut Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Napauta tunnistetta, jonka haluat nähdä kartalla.