De schaalbalk altijd weergeven

U kunt er op uw mobiele apparaat voor kiezen de schaalbalk altijd weer te geven of alleen als u in- of uitzoomt.

Opmerking: Als u Google Maps op uw computer gebruikt, kunt u de zichtbaarheid van de schaalbalk niet wijzigen. De schaalbalk wordt altijd weergegeven in de rechterbenedenhoek van het scherm.

Zo geeft u de schaalbalk weer:

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw mobiele apparaat.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal Accounticoon.
  3. Tik op Instellingen Settings en dan Schaal weergeven op kaart.
  4. Kies Bij in- en uitzoomen of Altijd.