De schaalbalk altijd weergeven

Op uw mobiele apparaat kunt u ervoor kiezen de schaalbalk altijd weer te geven of alleen wanneer u in- en uitzoomt.

Opmerking: Als u Google Maps op uw computer gebruikt, kunt u de zichtbaarheid van de schaalbalk niet wijzigen. De schaalbalk wordt altijd weergegeven in de rechterbenedenhoek van het scherm.

Ga als volgt te werk om de schaalbalk weer te geven:

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw mobiele apparaat.
  2. Tik op Cirkel voor account Cirkel voor account.
  3. Tik op Instellingen Settings en dan Schaal weergeven op kaart.
  4. Kies Bij in- en uitzoomen of Altijd.