Mostrar sempre la barra d'escala

Al dispositiu mòbil, podeu veure la barra d'escala en tot moment, o bé només quan amplieu o allunyeu la imatge.

Nota: si accediu a Google Maps des d'un ordinador, no podeu canviar la visibilitat de la barra d'escala. Sempre es mostrarà a l'extrem inferior dret de la pantalla.

Seguiu aquests passos per veure la barra d'escala:

1. Obriu l'aplicació Google Maps Google Maps al dispositiu mòbil.
  2. Toqueu Menú Menú.
  3. Toqueu Configuració i, a continuació, Mostra escala al mapa.
  4. Trieu En apropar i allunyar o bé Sempre.