Tilføj, rediger eller slet anmeldelser og bedømmelser i Google Maps

I Google Maps kan du skrive anmeldelser af steder, du besøger. Du kan også angive oplysninger om et sted eller indsende billed- eller videoopdateringer om det, f.eks. for at angive eller vise, om det er et roligt og romantisk sted, eller om det er under renovering.

Vigtigt! Vi modererer brugeranmeldelser og relateret indhold for at holde personer, der overtræder vores politikker, væk fra Google Maps. Alle de overtrædelser, vi finder, vil blive gennemgået og fjernet.
Få flere oplysninger om Google Maps-politikken vedrørende brugergenereret indhold, og få flere oplysninger om indhold og adfærd, der ikke er tilladt eller underlagt begrænsninger.

Tip! Dine anmeldelser og meninger er frivillige. Vi betaler med andre ord ikke anmelderne for at føje anmeldelser til Google Maps.

Om offentlige oplysninger

Alle anmeldelser er offentlige, og alle kan finde det, du tilføjer. Du kan ikke tilføje en anonym anmeldelse.

Her er nogle flere oplysninger, som andre kan finde, når du skriver en anmeldelse:

Tip! Hvis du er Local Guide, kan du få point for at tilføje billeder og videoer i Google Maps. Få oplysninger om, hvordan du uploader anmeldelser og billeder af høj kvalitet.

Tilføj en bedømmelse eller en anmeldelse

Du kan tilføje bedømmelser eller anmeldelser for at dele en oplevelse med andre eller for at gøre det lettere for andre at træffe en beslutning.

Før du tilføjer en bedømmelse eller en anmeldelse, skal du sikre dig, at du overholder indholdspolitikken. Anmeldelser og bedømmelser kan blive fjernet fra siden, og det sker typisk i tilfælde af politikovertrædelser såsom spam eller upassende indhold.

Vi gendanner ikke anmeldelser, der er blevet fjernet på grund af politikovertrædelser. Når vi fjerner anmeldelser, gør vi det for at sikre, at de anmeldelser, der vises i Google-tjenester, er relevante, nyttige og pålidelige. Få oplysninger om anmeldelsesindhold, der ikke er tilladt eller er underlagt begrænsninger.

Sådan tilføjer du en bedømmelse eller anmeldelse:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
    • Hvis du får vist flere steder i din søgning, skal du trykke på det sted, som du vil opdatere.
  3. Tryk på stedets navn eller adresse nederst.
  4. Tryk på Anmeldelser foroven.
  5. Rul til de 5 tomme stjerner.
  6. Opret din anmeldelse:
    • Sådan bedømmer du stedet: Tryk på stjernerne.
    • Sådan skriver du en anmeldelse: Angiv, hvad du vil sige, under "Fortæl mere om din oplevelse".
    • Sådan tilføjer du oplysninger om din oplevelse: Vælg de oplysninger, der passer bedst til din oplevelse, under de spørgsmål, der vises. Du får muligvis ikke spørgsmål om alle de steder, du anmelder.

Din anmeldelse, din bedømmelse og dine oplysninger om et sted vises i Google Maps og på din profil, indtil du fjerner dem. Når din anmeldelse er offentliggjort, kan du redigere den eller ændre bedømmelsen og fjerne eller udskifte eventuelle inkluderede billeder. Få flere oplysninger om, hvordan du uploader en opdatering med billede i stedet.

Find og del dine anmeldelser

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag.
    • Find steder, du har anmeldt: Tryk på Se din profil.
    • Du kan finde steder, du kan anmelde, ved at trykke på Skriv anmeldelse.
  3. Gå ned til bunden af en anmeldelse, og tryk på Del Del for at dele den.

Rediger eller slet din anmeldelse

Find dine anmeldelser

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag og derefter Se din profil.
  3. Rul ned, og tryk på Se alle anmeldelser.
  4. Tryk på Mere Mere ud for den anmeldelse, du vil redigere eller slette.
  5. Vælg Rediger anmeldelse eller Slet anmeldelse, og følg vejledningen på skærmen.

Læs og svar på andres anmeldelser

Læs andres anmeldelser

De anmeldelser og bedømmelser, der vises i Google Maps, er tilføjet af andre brugere.

Tip! Datoen på en anmeldelse er den dato, hvor den blev offentliggjort.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
  3. Tryk på stedets navn eller adresse nederst.
  4. Tryk på Anmeldelser øverst.

Sådan kan du læse anmeldelser på et andet sprog:

1. Gå til dine sprogindstillinger på din Google-konto.
  2. Tryk på Rediger Rediger til højre, og vælg et sprog.
  3. Genindlæs Google Maps, og tjek anmeldelsen igen.

Tip! Ikonet Local Guide angiver anmeldelser af høj kvalitet. Dette ikon betyder, at anmeldelsen er skrevet af en Local Guide.

Markér en anmeldelse som nyttig eller ikke nyttig

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
  3. Tryk på stedets navn eller adresse nederst.
  4. Tryk på Anmeldelser foroven.
  5. Vælg en af de følgende muligheder:
    • Du kan markere en anmeldelse som nyttig ved at trykke på Nyttig . Forfatteren får besked, men dit navn og dine oplysninger vises ikke. Det samlede antal angivelser som nyttig vises.
    • Hvis du vil markere en anmeldelse som ikke nyttig, skal du trykke på Ikke nyttig . Forfatteren får ikke besked, og det samlede antal angivelser af ikke nyttig vises ikke.

Tips!

• Tryk på ikonet igen for at fjerne din stemme.
  • Hvis anmeldelsen er ulovlig eller i strid med Googles politik, kan du rapportere anmeldelsen.

Rapportér en anmeldelse

Du kan ikke kontakte en person, der har skrevet en upassende anmeldelse, men du kan anmode Google om at fjerne anmeldelsen. Anmeldelser fjernes, hvis andre markerer dem som unøjagtige, eller hvis de ikke overholder Googles politikker vedrørende anmeldelser.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Find den anmeldelse, der overtræder Googles politikker vedrørende anmeldelser.
  3. Tryk på Mere Mere og så Rapportér anmeldelse ud for anmeldelsen.
  4. Vælg årsagen til, at du vil rapportere anmeldelsen.
    • Hvis du vælger Ikke nyttig, rapporteres anmeldelsen ikke. Google sørger i så fald for, at anmeldelsen bliver vist for færre personer.

Tip! Hvis du er virksomhedsejer, kan du anmode om at fjerne anmeldelser fra din virksomhedsprofil på Google.