Local Guide ‑oppaat

Maailmanlaajuinen Local Guides ‑yhteisö koostuu jäsenistä, jotka kirjoittavat arvosteluja, jakavat valokuvia, vastaavat kysymyksiin, lisäävät paikkoja koskevia tietoja tai muokkaavat niitä sekä tarkistavat faktoja Google Mapsissa. Miljoonat ihmiset luottavat Local Guide ‐oppaiden lisäämään sisältöön ja päättävät sen perusteella, minne kannattaa mennä, mitä tehdä ja miten sinne pääsee. Kun Local Guide ‐opas lisää Google Mapsiin arvosteluja, valokuvia tai tietoja tai muokkaa niitä, hän ansaitsee pisteitä.

Kuka voi ryhtyä Local Guide ‑oppaaksi?

Local Guides ‑ohjelma on tarjolla samoissa paikoissa kuin Google Maps. Google Maps on tällä hetkellä saatavilla yli 40 maassa ja 40 kielellä.

Local Guides ‑ohjelma on tarkoitettu yksityishenkilöille, ei yrityksille. Yritysten lisäämä tai yrityssivuilta lisätty sisältö ei vaikuta Local Guides ‐tasoihin tai ‐etuihin.Jotta voit osallistua Local Guides ‑ohjelmaan, sinun on täytettävä maatasi koskevat ikävaatimukset. Lisätietoa on Local Guides ‑ohjelman käyttöehdoissa

Huom. Kun olet täyttänyt 18 vuotta, Google-tilisi päivittyy yhdeksän viikon kuluessa.

Lue lisää Local Guides ‐ohjelmasta.

Google Yritysprofiilin käyttäminen yrityksessä

Local Guides ‑ohjelma on tarkoitettu yksityishenkilöille. Yritystileillä ei voi jakaa sisältöä Google Mapsiin Local Guide ‐oppaana.

Arvostelujen pyytäminen Local Guide ‑oppailta on ehdottomasti kielletty.

Google Yritysprofiili on maksuton ja helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla yritykset ja organisaatiot voivat hallita verkkonäkyvyyttään Googlen palveluissa ja tuotteissa, esimerkiksi Haussa ja Mapsissa. Lue lisää yritystietojen hallinnasta.