Rapportér en forkert rutevejledning i Google Maps

Hvis du har fået forkert rutevejledning i Google Maps, kan du oplyse os om, hvilket trin der var forkert. Du kan rapportere forkerte rutevejledninger for alle transporttyper med undtagelse af offentlig transport Off. trans..

Vigtigt! Du kan kun rapportere forkerte rutevejledninger via din computer og kun i udvalgte lande/regioner.

Rapportér et forkert trin

Indtil videre kan du kun rapportere et forkert trin i rutevejledningen via din computer og altså ikke via din telefon eller tablet.

Sådan vælges en rute i Maps

Trafikhændelser og estimeret rejsetid

I Maps bruges der oplysninger fra to forskellige steder, når der skal vises trafikforhold og vælges en rute:

• Anonymiserede data fra din telefon: Hvis indsamling af lokationsdata er slået til, sendes der anonymiserede data til Google fra din telefon. Disse data viser os din placering og gør det lettere for os at lokalisere trafikpropper. I Maps bruges disse oplysninger til visning af bedste rute og estimering af rejsetid. Rejsetiden estimeres ud fra både historiske og aktuelle lokationsdata samt diverse andre kilder.
  • Partnere: Trafik- og hændelsesdata licenseres til Google fra partnere såsom offentlige myndigheder, nonprofitorganisationer, skoler og virksomheder. Få flere oplysninger om, hvem der har indgået partnerskab med Google.

Sådan anonymiseres dine data

Vi gør en stor indsats for at beskytte dine personlige oplysninger. Vi kombinerer anonymiserede data fra din telefon og andre telefoner, så det ikke er muligt at identificere din enhed. Dit startpunkt og din destination bliver desuden slettet permanent, så ikke engang Google har adgang til disse data.

Steder og veje på kortet

Google Maps får oplysninger vedrørende opdatering af kortet fra to kilder: