Slå på eller av Google Maps-varsler

Hvis du vil sjekke ting som interesserer deg, for eksempel togtider og trafikken på ruter du ofte tar, kan du slå på varsler i Google Maps-appen.

Slik kan du slå innstillingene av eller på:

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Varsler og så Google Maps Kart.
  3. Slå på Tillat varsler.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å slå på et varsel, for eksempel en påminnelse om avreise til et arrangement.

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din Kontosirkelen og så Innstillinger Innstillinger og så Varsler.
    • Slå på et varsel: Slå på bryteren ved siden av det aktuelle varselet.
    • Slå av et varsel: Slå av bryteren ved siden av det aktuelle varselet.

Varsler du kan finne

Oppfordringer om å legge til bilder av steder du har besøkt

Hvis Google mener at bildene du har tatt, er interessante for andre, for eksempel bilder av restauranter og barer, kan det hende du får varsler om å legge til bilder.

Før du legger ut et bilde, må du sørge for at det er i tråd med Googles retningslinjer for brukerinnhold

Finn ut mer om retningslinjene for publisering av bilder på Maps.

Merk: For å få disse varslene må du gi Google tillatelse til å se etter bilder. Posisjonsdataene hentes utelukkende fra metadataene for bildene.

Påminnelser om avreise til arrangementer

I Google Kalender kan du legge til arrangementer, for eksempel en bordbestilling på en restaurant eller en bursdagsfest. I Google Maps får du av og til varsler om når du må dra for å ankomme arrangementet ditt i tide.

Trinnvis veibeskrivelse

Du kan få varsler om veibeskrivelser for bil når du navigerer til et sted og allerede har Google Maps-appen åpen.
Tips: Du må slå på posisjonsloggen for å kunne motta slike varsler.

Informasjon om et sted sendt fra Google Maps på datamaskin

Hvis du bruker Google Maps på en datamaskin, kan du sende steder til telefonen din eller nettbrettet ditt. Du får av og til varsler om disse stedene i Google Maps-appen.

Oppfordring om å oppdatere et kart for bruk uten nett

For at kartene skal være nøyaktige, må du oppdatere kartene for bruk uten nett som du har lastet ned. Du kan fra tid til annen bli varslet om at du må oppdatere kart for bruk uten nett som er i ferd med å utløpe.

Navigeringsvarsler for kriserelaterte hendelser i nærheten

Hvis ruten din tar deg inn i et område som er berørt av en kriserelatert hendelse, for eksempel et jordskjelv, advarer Google Maps deg før og etter at du starter navigeringen.