Slå Google Maps-notifikationer til eller fra

Du kan slå notifikationer til i Google Maps-appen og se ting, der interesserer dig, f.eks. togkøreplaner eller trafikforhold på ruter, du benytter tit.

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Meddelelser efterfulgt af Google Maps Maps.
  3. Slå Tillad meddelelser til.

Følg nedenstående fremgangsmåde for at oprette en notifikation, så du f.eks. mindes om, hvornår du bør tage af sted for at nå næste begivenhed.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel efterfulgt af Indstillinger (Indstillinger) efterfulgt af Notifikationer.
    • Aktivér en notifikation: Slå kontakten ud for notifikationen til.
    • Deaktiver en notifikation: Slå kontakten ved siden af notifikationen fra.

Typer af notifikationer, du kan se

Her er nogle af de forskellige typer notifikationer, du kan se i Google Maps:

Anmodninger om at tilføje billeder af steder, du har besøgt

Du kan modtage notifikationer om at tilføje et billede taget et offentligt sted, som Google vurderer interessant for andre, f.eks. en restaurant eller bar. Vi garanterer ikke, at du får en notifikation om at tilføje en anmeldelse eller et billede efter en interaktion med alle virksomheder.

Retningslinjer for billeder

Sørg for, at dine billeder overholder Googles politik for brugerindhold, inden du indsender dem. Dine billeder bør også overholde disse retningslinjer:

• De skal være skarpe og i fokus.

• De skal afbilde generelle og fælles oplevelser, f.eks. maden eller omgivelserne.

• De må ikke være en selfie eller et gruppebillede

Bemærk! For at modtage disse notifikationer skal du tillade Google at tjekke, om der er fotos. Google får kun steddata fra billedets metadata.

Påmindelser om, hvornår det er tid til at tage af sted til en begivenhed
I Google Kalender kan du tilføje begivenheder såsom restaurantbesøg eller fødselsdagsfester. I Google Maps kan du modtage notifikationer om, hvornår du bør tage af sted for at nå en bestemt begivenhed i tide.
Detaljeret rutevejledning
Du kan modtage løbende rutespecifikke notifikationer under din kørsel, såfremt du har åbnet Google Maps-appen.

Bemærk! Du skal slå Placeringshistorik til for at kunne modtage denne type notifikationer.
Oplysninger om et sted sendt fra Google Maps på din computer
Hvis du bruger Google Maps på din computer, kan du sende et sted til din telefon eller tablet. Nogle gange modtager du notifikationer om disse steder i Google Maps-appen.
Anmodninger om at opdatere et offlinekort
Downloadede offlinekort skal opdateres med jævne mellemrum for at forblive nøjagtige. Du får nogle gange notifikationer om at opdatere offlinekort, der er ved at udløbe.