Slå Google Maps-notifikationer til eller fra

Du kan slå notifikationer til i Google Maps-appen og se ting, der interesserer dig, f.eks. togkøreplaner eller trafikforhold på ruter, du benytter tit.

Du kan se notifikationer på din computer, hvis du:

• Logger ind på Google Maps.
  • Aktiverer en Google Maps-notifikation.
  • Bruger Chrome og aktiverer notifikationer.

Aktivér notifikationer

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Vælg Notifikationer.
  4. Aktivér alle de notifikationer, du vil se.
  5. Hvis du bliver bedt om tilladelse til at vise notifikationer, skal du klikke på Tillad. Hvis du klikker på Bloker, kan du få flere oplysninger om, hvordan du slår notifikationer til i Chrome.

Viste notifikationer

Anmodninger om at tilføje anmeldelser og billeder

Hvis du deltager i programmet Local Guides, kan du få notifikationer om at tilføje anmeldelser eller billeder af offentlige steder, som Google tror er interessante for andre, f.eks. restauranter og barer.

Du kan også få en notifikation, når du kan være den første, der tilføjer en anmeldelse eller et billede. Vi garanterer ikke, at du får en notifikation om at tilføje en anmeldelse eller et billede efter en interaktion med alle virksomheder.

Retningslinjer for anmeldelser og billeder

Sørg for, at dine billeder eller dine anmeldelser overholder Googles politik for brugerindhold, inden du indsender dem. Dine billeder bør:

• Være skarpe og i fokus.
  • Vise, hvad de fleste mennesker oplever, f.eks. maden eller omgivelserne.
  • Ikke være en selfie eller et gruppebillede.
Få besked, når du skal af sted

Indstil en rejsepåmindelse, hvis du skal nå frem til en begivenhed eller en restaurant til et bestemt tidspunkt.

1. Opret en begivenhed i Google Kalender, og inkluder en placering.
  2. Når det er tid til at tage af sted, får du en påmindelse øverst til højre på din computerskærm og en rutevejledning, så du kan finde frem.

Slå rejsepåmindelser fra

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Log ind. Få flere oplysninger om, hvordan du logger ind på Google Maps.
  3. Klik på menuen Menu efterfulgt af Notifikationer.
  4. Slå Tid til at tage af sted fra.