Slå Google Maps-notifikationer til eller fra

Aktivér notifikationer i Google Maps-appen for at tjekke ting, der interesserer dig, f.eks. togkøreplaner eller trafikforhold på ruter, du ofte benytter.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Indstillinger (Indstillinger) og derefter Notifikationer.
  3. Tryk på en kategori.
    • Aktivér en notifikation: Slå kontakten ved siden af notifikationen til.
    • Deaktiver en notifikation: Slå kontakten ved siden af notifikationen fra.

Eventuelle notifikationer

Anmodninger om at tilføje billeder af steder, du har besøgt

Hvis Google mener, at de billeder, du har taget, er interessante for andre, f.eks. restauranter og barer, får du muligvis notifikationer om at tilføje et billede.

Du kan også få en notifikation, når du befinder dig et sted, hvor du kan være den første, der tilføjer et billede.

Spørgsmål om steder, du har besøgt
Du kan få notifikationer om at besvare et spørgsmål om et sted eller en virksomhed, du har besøgt.

Tip! Du kan få disse notifikationer ved at aktivere Lokationshistorik.

Svar på anmeldelser, du har indsendt

Du får muligvis notifikationer, når nogen svarer på en anmeldelse, som du har indsendt af et sted eller en virksomhed.

For at læse svaret skal du trykke på notifikationen. Du omdirigeres til stedets infoside, hvor din anmeldelse og svaret vises øverst.

Trafik fra begivenheder i nærheden

Du modtager notifikationer om begivenheder eller vejspærringer i nærheden, når Google Maps registrerer, at dette kan påvirke en rute, som du ofte benytter.

Hvis vi kender til en planlagt begivenhed, modtager du en underretning på forhånd, så du kan planlægge en alternativ rute. Hvis der f.eks. afholdes en koncert på den rute, som du benytter på vej hjem fra arbejde, får du muligvis en notifikation om dette dagen før koncerten.

Tip! Hvis du vil have hjælp til at planlægge din kørsel i forbindelse med begivenheder, kan du trykke på Få en påmindelse. Så sender Google Maps dig en påmindelse, når tidspunktet for begivenheden nærmer sig.
Navigationsadvarsler i forbindelse med kriserelaterede begivenheder i nærheden
Hvis din rute går ind i et område, der er påvirket af en kriserelateret hændelse, f.eks. et jordskælv, advarer Google Maps dig før og efter start af navigationen.