Slå Google Maps-notifikationer til eller fra

Du kan slå notifikationer til i Google Maps-appen og se ting, der interesserer dig, f.eks. togkøreplaner eller trafikforhold på ruter, du benytter tit.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Indstillinger (Indstillinger) og derefter Notifikationer.
  3. Tryk på en kategori.
    • Aktivér en notifikation: Slå kontakten ud for notifikationen til.
    • Deaktiver en notifikation: Slå kontakten ved siden af notifikationen fra.

Typer af notifikationer, du kan se

Her er nogle af de forskellige typer notifikationer, du kan se i Google Maps:

Anmodninger om at tilføje billeder af steder, du har besøgt

Du kan modtage notifikationer om at tilføje et billede taget et offentligt sted, som Google vurderer interessant for andre, f.eks. en restaurant eller bar.

Du kan også få en notifikation, når du befinder dig et sted, hvor du kan være den første, der tilføjer et billede. Vi garanterer ikke, at du får en notifikation om at tilføje en anmeldelse eller et billede efter en interaktion med alle virksomheder.

Retningslinjer for billeder

Sørg for, at dine billeder overholder Googles politik for brugerindhold, inden du indsender dem. Dine billeder bør også overholde disse retningslinjer:

• De skal være skarpe og i fokus.
  • De skal vise, hvad de fleste mennesker oplever, f.eks. maden eller omgivelserne.
  • De må ikke være en selfie eller et gruppebillede.
Spørgsmål om steder, du har besøgt

Du kan få notifikationer om at besvare et spørgsmål om et sted eller en virksomhed, du har besøgt.

Bemærk! Du skal slå Placeringshistorik til for at kunne modtage denne type notifikationer.

Svar på anmeldelser, du har indsendt

Du får muligvis notifikationer, når nogen svarer på en anmeldelse, som du har indsendt af et sted eller en virksomhed.

For at læse svaret skal du trykke på notifikationen. Du omdirigeres til stedets infoside, hvor din anmeldelse og svaret vises øverst.

Trafik fra begivenheder i nærheden

Du modtager underretninger om begivenheder eller lukkede veje i nærheden, når Google Maps registrerer, at dette kan påvirker en rute, som du ofte benytter.

Hvis vi kender til en planlagt begivenhed, modtager du en underretning på forhånd, så du kan planlægge en alternativ rute. Hvis der f.eks. afholdes en koncert på den rute, som du benytter på vej hjem fra arbejde, får du muligvis en underretning om dette dagen før koncerten.

Tip! Tryk på Få en påmindelse for at få Google Maps til at sende dig en påmindelse om en begivenhed, når tidspunktet for den nærmer sig. Dermed kan du undgå køer og andet.