Slå Google Maps-underretninger til eller fra

Du kan slå underretninger til i Google Maps-appen og se ting, der interesserer dig, f.eks. togkøreplaner eller trafikforhold på ruter, du benytter tit.

1. Åbn Google Maps-appen (Google Maps) på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Menu (Menu) og dernæst Indstillinger og dernæst Underretninger.
  3. Tryk på en kategori.
    • Aktivér en underretning: Slå kontakten ud for underretningen til.
    • Deaktiver en underretning: Slå kontakten ved siden af underretningen fra.

Typer af underretninger, du kan se

Her er nogle af de forskellige typer underretninger, du kan se i Google Maps:

Anmodninger om at tilføje billeder af steder, du har besøgt

Du kan få underretninger om at tilføje et billede, du har taget på et offentligt sted, som Google finder interessant for andre, f.eks. restauranter og barer.

Du kan også få en underretning, når du befinder dig et sted, hvor du kan være den første, der tilføjer et billede.

Retningslinjer for billeder

Sørg for, at dine billeder overholder Googles politik for brugerindhold, inden du indsender dem. Dine billeder skal også opfylde disse retningslinjer:

• De skal være skarpe og i fokus.
  • De skal vise, hvad de fleste mennesker oplever, f.eks. maden eller omgivelserne.
  • De må ikke være en selfie eller et gruppebillede.
Spørgsmål om steder, du har besøgt

Du kan få underretninger om at besvare et spørgsmål om et sted eller en virksomhed, du har besøgt.

Bemærk! Du skal slå Placeringshistorik til for at kunne modtage denne type underretninger.

Trafik fra begivenheder i nærheden

Du modtager underretninger om begivenheder eller lukkede veje i nærheden, når Google Maps registrerer, at dette kan påvirker en rute, som du ofte benytter.

Hvis vi kender til en planlagt begivenhed, modtager du en underretning på forhånd, så du kan planlægge en alternativ rute. Hvis der f.eks. afholdes en koncert på den rute, som du benytter på vej hjem fra arbejde, får du muligvis en underretning om dette dagen før koncerten.

Tip! Tryk på Få en påmindelse for at få Google Maps til at sende dig en påmindelse om en begivenhed, når tidspunktet for den nærmer sig. Dermed kan du undgå køer og andet.