Activar o desactivar les notificacions de Google Maps

Per consultar el que us interessi, com ara l'horari dels trens o el trànsit que hi ha a les rutes per on passeu sovint, activeu les notificacions a l'aplicació Google Maps.

Per activar o desactivar les opcions de configuració:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Configuració.
  2. Toqueu Notificacions i, a continuació, Google Maps Maps.
  3. Activeu l'opció Permetre notificacions.

Per activar una notificació, com ara un recordatori per arribar a un esdeveniment, seguiu aquests passos.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Notificacions.
    • Activar una notificació: activeu l'interruptor que hi ha al costat de la notificació.
    • Desactivar una notificació: desactiveu l'interruptor que hi ha al costat de la notificació.

Notificacions que és possible que vegeu

Sol·licituds per afegir fotos de llocs que heu visitat

Si Google creu que les fotos que heu fet són interessants per a altres persones, com ara en el cas de restaurants i bars, pot ser que rebeu notificacions per afegir una foto.

Consell: per rebre aquestes notificacions, activeu el permís perquè Google pugui comprovar fotos. Google només obté les dades d'ubicació de les metadades de les fotos.

Recordatoris sobre quan heu de sortir per arribar a un esdeveniment

A Google Calendar, podeu afegir-hi esdeveniments, com ara reserves per sopar o festes d'aniversari. A Google Maps, de vegades rebreu notificacions sobre quan heu de sortir per arribar a temps a un esdeveniment.

Indicacions amb cotxe pas a pas

Quan estigueu navegant fins a un lloc i tingueu oberta l'aplicació Google Maps, és possible que rebeu notificacions amb les indicacions per arribar-hi en cotxe.
Consell: per rebre aquestes notificacions, activeu l'historial d'ubicacions.

Informació sobre un lloc enviada des de Google Maps a l'ordinador

Si feu servir Google Maps a l'ordinador, podeu enviar-vos un lloc al telèfon o a la tauleta. De vegades, rebreu notificacions sobre aquests llocs a l'aplicació Google Maps.

Sol·licitud per actualitzar un mapa sense connexió

Per tenir mapes precisos, actualitzeu els mapes sense connexió que hàgiu baixat. De vegades, pot ser que rebeu notificacions per actualitzar els mapes sense connexió que estiguin a punt de caducar.

Advertiments de navegació per a esdeveniments relacionats amb crisis properes

Si la vostra ruta passa per una àrea afectada per un esdeveniment relacionat amb una crisi, com ara un terratrèmol, Google Maps us avisarà abans i després d'iniciar la navegació.