Se tog- og busafgange

Du kan se afgangstidspunkter for offentlig transport i Google Maps-appen. Nogle stationer og stoppesteder viser afgangstidspunkter i realtid, mens andre viser en liste over de planlagte afgange.

Se afgange i nærheden

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Angiv en destination, og tryk på Rutevejledning Rutevejledning.
  3. Tryk på Offentlig transport (Off. trans.) øverst på skærmen.
  4. Valgfrit: Tryk på Muligheder for at vælge en foretrukken transporttype og rute og så Udført
  5. Rul op og ned for at se muligheder med hensyn til offentlig transport samt ankomst- og afgangstider. Tryk på en rute for at få en rutevejledning.

Tip! Tilføj widgeten Google Transit-afgange i nærheden for at se kommende afgange fra stationer og stoppesteder i nærheden.

Antal personer på stationen

Når du rejser med offentlig transport, kan du muligvis finde ud af, hvor mange mennesker der befinder sig på en bestemt station. Hvis oplysningerne er tilgængelige, kan du få at vide, hvor stor en koncentration af rejsende du kan møde. Oplysningerne står under navnet på den pågældende station. Oplysningerne er baseret på data om offentlig transport.

Se afgange fra en bestemt station

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Søg efter stationen, eller tryk på den på kortet.

Hvad betyder de forskellige farver og ikoner?

Grøn – til tiden og opdateres i realtid

Rød – forsinket, opdateres i realtid

Sort – opdateres ikke i realtid

Forsigtig – vejarbejde eller andre forsinkelser

Tilføj widgeten Google Transit-afgange på din iPhone eller iPad

Nedenstående vejledning gælder for iOS 11 og nyere.

Hvis du tilføjer widgeten Google Transit-afgange, kan du se kommende afgange fra stationer og stoppesteder i nærheden. Sådan gør du:

1. Stryg fra venstre mod højre på låseskærmen på din iPhone eller iPad, indtil du kan se en liste med widgets.
  2. Rul ned til bunden, og tryk på Rediger.
    Stryg op Tryk på Rediger
  3. Tryk på Tilføj Tilføj "Google Transit-afgange" Maps.
    Tilføj widget
  4. Tryk på OK. Når du har tilføjet denne widget, vises kommende afgange på startskærmen.