Se tog- og busafgange

Du kan se afgangstidspunkter for offentlig transport i Google Maps-appen. Nogle stationer og stoppesteder viser afgangstidspunkter i realtid, mens andre viser en liste over de planlagte afgange.

Se afgange i nærheden
  1. Åbn Google Maps-appen (Maps).
  2. Angiv en destination, og tryk på Rutevejledning (Rutevejledning).
  3. Tryk på Offentlig transport (Transit) øverst på skærmen.
  4. Valgfrit: Tryk på Muligheder for at vælge en foretrukken transporttype og rute og så Udfør
  5. Rul op og ned for at se muligheder med hensyn til offentlig transport samt ankomst- og afgangstider. Tryk på en rute for at få en rutevejledning.

Tip! Tilføj widgeten Google Transit-afgange i nærheden for at se kommende afgange fra stationer og stoppesteder i nærheden.

Se afgange fra en bestemt station
  1. Åbn Google Maps-appen (Maps).
  2. Søg efter stationen, eller tryk på den på kortet.
Hvad betyder de forskellige farver og ikoner?

Grøn – til tiden og opdateres i realtid

Rød – forsinket, opdateres i realtid

Sort – opdateres ikke i realtid

Forsigtig – vejarbejde eller andre forsinkelser

Tilføj widgeten Google Transit-afgange på din iPhone eller iPad

Bemærk! Vejledningen herunder gælder for iOS 10.

Hvis du tilføjer widgeten Google Transit-afgange, kan du se kommende afgange fra stationer og stoppesteder i nærheden. Sådan gør du:

1. Stryg fra venstre mod højre på låseskærmen på din iPhone eller iPad, indtil du kan se en liste med widgets.
    Stryg til højre
  2. Rul ned til bunden, og tryk på Rediger.
    Stryg op Tryk på Rediger
  3. Tryk på Tilføj (Tilføj) "Google Transit-afgange" (Maps).
    Tilføj widget
  4. Tryk på OK. Når du har tilføjet denne widget, vises kommende afgange på startskærmen.