Typer af virksomhedsoversigter på Google Maps

Du kan se tre typer korte virksomhedsoversigter på Google Maps: Virksomhedsbeskrivelser, redaktionelle opsummeringer og uddrag af kundeanmeldelser.

Virksomhedsbeskrivelser

Virksomhedsbeskrivelser fokuserer primært på oplysninger om din virksomhed i stedet for oplysninger om promoveringer, priser eller salg.

Virksomheder kan redigere deres beskrivelser, der vises i Maps. Du kan tilføje de oplysninger, som kunderne skal vide, f.eks.:

• Det, som du tilbyder.
  • Det, der adskiller dig fra andre virksomheder.
  • Din historik.

Redaktionelle opsummeringer Editorial summaries

For at give dig et øjebliksbillede af en populær virksomhed samler vores forfattere redaktionelle opsummeringer. Disse opsummeringer består af udtryk eller sætninger, som du kan se, når du klikker på virksomheden på Maps. Du kan se et eksempel på kortet ovenfor: "Southwestern fare in a modern setting" (Mad fra det sydvestlige USA i moderne omgivelser).

Redaktionelle opsummeringer vises på kortet eller sammen med anmeldelser og bedømmelser, som f.eks. i afsnittet med "oversigt over anmeldelser".

Vigtigt! I modsætning til virksomhedsbeskrivelser kan redaktionelle opsummeringer ikke redigeres.

Uddrag af kundeanmeldelser

Mange forskellige kundeanmeldelser kan indeholde lignende søgeord, udtryk og oplysninger. Data fra disse anmeldelser kan bruges til at fremhæve bestemte aspekter af din virksomhed gennem stedtyper eller uddrag af anmeldelser.

Stedtype

Potentielle kunder kan finde de vigtigste temaer i din virksomhed via stedtyper. Disse hovedtemaer er baseret på anmeldelserne af din virksomhed.

Alle virksomheder med et tilstrækkeligt antal gode anmeldelser kan drage fordel af Stedtype.

Vigtigt! Google kan ikke oprette stedtyper efter behov, hvis din virksomhed ikke har dem.

Sådan fungerer det

Stedtyper bruger data fra din virksomheds anmeldelser til at vise emner baseret på præcise oplysninger og søgeord fra det, som dine kunder fremhæver. Emner oprettes kun, når din virksomhed har fået et tilstrækkeligt antal kundeanmeldelser.

Virksomhedsejere behøver ikke at administrere stedtyper, fordi de er baseret på dine kunders anmeldelser. Sådan får du mest muligt ud af stedtyper:

• Vildledende anmeldelser kan resultere i vildledende emner. Hvis emnet er vildledende, bør virksomhedsejere anmelde anmeldelserne.
  • Brugere kan stadig åbne en virksomhedsprofil for en bestemt virksomhed og gennemgå alle anmeldelser.
  • Brugere kan filtrere anmeldelser efter stedtype ved at klikke på forskellige emner.
  • Under Stedtype kan brugerne muligvis se den mest udbredte mening, der gives udtryk for i anmeldelserne.
Uddrag af anmeldelser

Review snippets

Uddrag af anmeldelser viser de søgeord, der oftest nævnes i anførselstegn fra Google-anmeldere. Disse uddrag vælges af en algoritme.

De mest almindelige ord og udtryk, der forbindes med en virksomhed, er fremhævet med fed skrift. Under det enkelte uddrag kan du se, hvor mange andre brugere der har nævnt disse termer i deres anmeldelser.

Hvis din virksomhed har stedtyper, kan de oprette nogle af anmeldelsesuddragene. I disse tilfælde kan du vælge et uddrag, der fører dig hen til alle de anmeldelser, der er relateret til det pågældende emne. Nogle virksomheder kan have forskellige anmeldelsesuddrag, når de åbnes via forskellige enheder, platforme, sprog eller placeringer.

Uddrag af hotelanmeldelser

Nogle hoteller har oversigter over anmeldelser, der er givet med licens fra TrustYou. TrustYou er en tredjepart, der opretter anmeldelsesoversigter og samler resultater ved hjælp af anmeldelser fra hele nettet.

Hotel review snippets

På en computer viser en samlet sektion for hotelanmeldelser på Google Maps anmeldelser fra både Google-brugere og tredjepartsleverandører. Med en konsolideret liste over anmeldelser kan brugerne træffe mere informerede beslutninger om hoteller direkte på Maps.

Alle hoteller, der arbejder med en af tredjepartsleverandørerne, er berettiget til at blive vist i den samlede sektion for hotelanmeldelser. Det kræver ikke en virksomhedsprofil på Google.

Vigtigt! Vi kan ikke vise en komplet liste over kvalificerede tredjepartsleverandører.

Rapportér forkerte virksomhedsoversigter

Google forsøger at vise korrekte og opdaterede korte oversigter over virksomheder. Vi fjerner ikke oversigter, fordi de er uklare eller negative. Vi fjerner kun følgende:

• Nøgleord og uddrag af anmeldelser, der er blevet knyttet til et forkert sted.
  • Redaktionelle oversigter, der beskriver tjenester, som virksomheden ikke tilbyder.

Hvis du vil rapportere en beskrivelse, som du mener tilhører en af disse kategorier, skal du kontakte os, så sender vi den til gennemgang.

Få flere oplysninger om politikker vedrørende lokale anmeldelser.