Compartir, enviar o imprimir indicacions des de Google Maps

Les indicacions que trobeu a través de Google Maps es poden compartir amb altres dispositius que tingueu, amb altres persones, o bé es poden imprimir.

Resoldre problemes relacionats amb l'enviament d'indicacions al dispositiu

Fer que el telèfon o la tauleta es mostrin com a opció

Si el vostre telèfon o la vostra tauleta no es mostren quan seleccioneu Envia al telèfon :

• Comproveu que tingueu la versió més recent de l'aplicació Google Maps.
  • A l'ordinador i al dispositiu mòbil, comproveu que hàgiu iniciat la sessió a Google Maps amb el mateix compte.
    • Iniciar la sessió a l'ordinador:
      1. A l'ordinador, ves a Google.
      2. A la part superior dreta, feu clic a Inicia la sessió.
    • Iniciar la sessió al telèfon o a la tauleta:
      1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
      2. Toqueu la vostra foto o inicial de perfil Cercle del compte i, a continuació, Inicia la sessió al teu compte.
Com es poden rebre notificacions al telèfon o a la tauleta
Trobar l'opció per enviar les indicacions al telèfon o a una tauleta

Si no trobeu l'opció Envia al telèfon :

Enviar indicacions a un mòbil o a una tauleta

Important: a l'ordinador i al telèfon o a la tauleta, comproveu que hàgiu iniciat la sessió al mateix compte. Si se us demana que activeu les notificacions al telèfon o a la tauleta, toqueu Activa les notificacions.

Podeu enviar al telèfon o a la tauleta unes indicacions que heu cercat a l'ordinador. Per enviar-vos indicacions al telèfon o a la tauleta, no podeu tenir diverses destinacions.

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. Feu clic a Indicacions Indicacions.
  3. Introduïu les ubicacions que vulgueu.
  4. Trieu una ruta
  5. Feu clic a Envia al telèfon .
  6. Seleccioneu el dispositiu o l'adreça electrònica a què voleu enviar les indicacions.

Compartir indicacions amb altres persones

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. Feu clic a Indicacions Indicacions
  3. Introduïu la ubicació que vulgueu.
  4. Trieu una ruta
  5. Feu clic a Comparteix Comparteix.
  6. Seleccioneu una d'aquestes opcions:
    • Per compartir un enllaç per correu electrònic o missatge de text: feu clic a Envia un enllaç i, a continuació, Copia l'enllaç.
    • Per compartir un enllaç a través dels mitjans socials: feu clic a Envia un enllaç i, a continuació, seleccioneu l'aplicació amb la qual voleu compartir l'enllaç.
    • Per compartir un enllaç a través d'una pàgina web: feu clic a Insereix un mapa i, a continuació, Copia l'HTML.

Compartir una ubicació o un mapa amb altres usuaris

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. Aneu a la part del mapa que voleu compartir.
  3. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú
  4. Feu clic a Comparteix o insereix el mapa.
  5. Seleccioneu una d'aquestes opcions:
    • Per compartir un enllaç per correu electrònic o missatge de text: feu clic a Envia un enllaç i, a continuació, Copia l'enllaç.
    • Per compartir un enllaç a través dels mitjans socials: feu clic a Envia un enllaç i, a continuació, seleccioneu l'aplicació amb la qual voleu compartir l'enllaç.
    • Per compartir un enllaç a través d'una pàgina web: feu clic a Insereix un mapa i, a continuació, Copia l'HTML.

Consell: no podeu compartir cap mapa amb les ubicacions desades, un mapa amb el mesurament de la distància ni cap imatge del mapa de Google Maps.

Imprimir les indicacions

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. Feu clic a Indicacions Indicacions.
  3. Introduïu la ubicació que vulgueu.
  4. Trieu una ruta
  5. Feu clic a Imprimeix Print Icon.
  6. Seleccioneu Imprimeix amb els mapes o Imprimeix només el text.
  7. Feu clic a Imprimeix.