OpenTable-varausten tekeminen Google Mapsissa

Voit varata pöydän ravintolasta Yhdysvalloissa Google Maps ‑sovelluksen avulla. Varaus tehdään verkossa toimivan OpenTable-varaussivuston kautta.

Voit tehdä pöytävarauksia myös Varaa Googlen kautta ‑ominaisuuden avulla.

Varauksen tekeminen

1. Avaa Google Maps -sovellus Maps.
  2. Hae ravintolaa tai napauta ravintolaa kartalta.
  3. Napauta ravintolan nimeä, niin näet lisätietoja. Jos ravintola käyttää OpenTablea, näet Etsi pöytä ‑osion, jossa näytetään vapaat ajankohdat.
  4. Päivitä varauksen aika ja seurueen koko, niin näet varaustilanteen eri aikoina ja eri kokoisille seurueille.

Huom. Jos Google-sähköpostiosoitteesi on rekisteröity OpenTableen, saat varauksestasi myös Dining Rewards ‑pisteitä.

Varauksen vahvistaminen

Näet varauksen vahvistussivun. Tämän jälkeen saat OpenTablelta vahvistusviestin sähköpostitse.

Varauksen muuttaminen ja peruuttaminen

Voit muuttaa varaustasi tai peruuttaa sen seuraavasti:

1. Avaa varausvahvistus, jonka sait OpenTablelta sähköpostitse.
  2. Napauta Muuta tai Peruuta.

Ongelmien vianetsintä

Saan seuraavan virheilmoituksen: Tämä ei onnistunut.

Näet tämän virheilmoituksen, jos Google ei voinut muodostaa yhteyttä OpenTableen varauksen vahvistamiseksi.

Yritä uudelleen napauttamalla Aloita alusta.

Omistan ravintolan, mutta en näe Etsi pöytä ‑osiota Google Mapsissa.

Etsi pöytä ‑osio näkyy vain, jos ravintolasi kuuluu Varaa Googlen kautta -verkostoon ja sijaitsee Yhdysvalloissa.

Jos ravintolasi kuuluu OpenTable-verkostoon, mutta sitä ei näy, ota yhteyttä OpenTableen.

Varauksen tekemisen yhteydessä jaettavat tiedot

Sinun on annettava nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi OpenTableen, jotta varaus voidaan vahvistaa. Lue lisää tietojen käytöstä ja suojauksesta OpenTablen tietosuojakäytännöstä ja käyttöehdoista