Fer reserves d'OpenTable a Google Maps

Podeu utilitzar l'aplicació Google Maps per reservar taula en un restaurant als Estats Units mitjançant OpenTable, un lloc de reserves en línia.

També podeu fer reserves a restaurants amb Reserva amb Google.

Fer una reserva

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un restaurant o toqueu-ne un al mapa.
  3. Per obtenir més informació sobre el restaurant, toqueu-ne el nom. Si el restaurant utilitza OpenTable, es mostrarà la secció "Reserva una taula" amb les franges horàries obertes.
  4. Per buscar restaurants amb horaris d'obertura i aforaments diferents, modifiqueu l'hora i el nombre d'assistents de la reserva.

Nota: si heu registrat la vostra adreça electrònica de Google a OpenTable i feu una reserva, obtindreu punts de bonificació per menjar a OpenTable.

Confirmar la reserva

Es mostrarà una pàgina que confirma la vostra reserva. Poc després, rebreu un correu electrònic de confirmació d'OpenTable.

Canviar o cancel·lar la reserva

Per canviar o cancel·lar la vostra reserva, seguiu aquests passos.

1. Obriu el correu electrònic de confirmació d'OpenTable.
  2. Toqueu Canvia o Cancel·la.

Resoldre problemes

Em surt l'error "No s'ha processat la reserva"

Aquest error es mostra si Google no es pot connectar a OpenTable per confirmar la reserva.

Per tornar-ho a provar, toqueu Torna a començar.

Sóc propietari d'un restaurant i no trobo la secció "Reserva una taula" a Google Maps

La secció "Reserva una taula" només es mostra en el cas dels restaurants que formen part de Reserva amb Google i que es troben als Estats Units.

Si el vostre restaurant forma part de la xarxa d'OpenTable però no hi figura, contacteu directament amb OpenTable.

Quina informació es comparteix en fer una reserva

Per poder confirmar una reserva, OpenTable necessita saber el vostre nom, un número de telèfon i la vostra adreça electrònica. Per obtenir informació sobre com s'utilitza i es protegeix aquesta informació, doneu una ullada a la política de privadesa i a les Condicions d'ús.