Tietokoneella käyttämääsi Google Mapsiin liittyviä vinkkejä ja niksejä

Kirjaudu Google Mapsiin
Tallenna suosikkipaikkasi, niin voit hakea ja saada reittiohjeita helposti kirjautumalla sisään. Omat paikkasi ja viimeaikaiset hakusi ovat käytettävissä kaikissa laitteissa.
Lisätietoja

Tulosta kartta tai reittiohjeet
Tulosta alueen tai paikan kartta, reittiohjeet tai kuvat.
Lisätietoja

Mittaa etäisyyksiä
Mittaa kahden tai useamman karttapisteen välinen etäisyys.
Lisätietoja

Hae tai etsi koordinaatit
Hae paikkaa käyttämällä sen leveysasteen ja pituuspiirin koordinaatteja tai hanki jo löytämäsi paikan koordinaatit.
Lisätietoja

Hae lähiseudulta
Etsi lähellä kartan paikkaa olevia ravintoloita, kauppoja ja muita paikkoja.
Lisätietoja

Osallistu kartan kehittämiseen
Jaa paikallistuntemuksesi muokkaamalla yritysten tietoja tai kadunnimiä. Voit myös lisätä kartalle puuttuvia paikkoja.
Lisätietoja

Muita hyödyllisiä vinkkejä