Tips og tricks til Google Maps på din computer

Log ind på Google Maps
Gem dine favoritsteder, så du nemt kan søge efter dem eller få en rutevejledning til dem, når du logger ind. Du kan se dine steder og dine seneste søgninger på alle dine enheder.
Få flere oplysninger

Udskriv kortet eller rutevejledningen
Udskriv et kort over et område, et sted, en rutevejledning eller billeder
Få flere oplysninger

Mål afstande
Mål afstanden mellem to eller flere punkter på kortet
Få flere oplysninger

Få eller find koordinater
Søg efter et sted ved hjælp af dets koordinater for breddegrad og længdegrad, eller få koordinaterne for et sted, du allerede har fundet.
Få flere oplysninger

Søg i nærheden
Find restauranter, butikker og andre steder tæt på et sted på kortet.
Få flere oplysninger

Vær med til at gøre kortet endnu bedre
Del din viden om dit lokalområde ved at redigere virksomhedsoplysninger og vejnavne. Du kan sågar føje manglende steder til kortet.
Få flere oplysninger

Andre nyttige tips!