Søk etter steder i nærheten og utforsk området

I Google Maps kan du søke etter områder av interesse, aktiviteter og kjente steder. Du kan finne steder i nærheten som for eksempel museer, nye restauranter og populære barer og utesteder. Du kan også se vurderinger og beskrivelser av disse stedene i Maps.

Viktig:

• Innholdet i Google Maps stammer fra forskjellige kilder. Søkeresultatene du ser på Maps, kan inneholde informasjon fra partnerne eller brukerne våre samt informasjon som er offentlig tilgjengelig på nettet. Google kan fjerne innhold vi mener at er i strid med retningslinjene våre for innhold eller gjeldende lov og rett.
  • Lokale søkeresultater på Maps er hovedsakelig basert på relevans, avstand og prominens. Disse faktorene kombineres for å vise deg gode søkeresultater. Google-algoritmene kan for eksempel avgjøre at det ikke er bedriften rett rundt hjørnet for deg som har akkurat det du er på utkikk etter, men en som ligger lenger unna. Vi rangerer derfor den sistnevnte bedriften høyere i de lokale søkeresultatene.
  • Søkeresultatene på Google Maps blir ikke påvirket av betalinger fra andre selskaper. Betalt innhold på Google Maps er merket som nettopp det.

Se lokale steder av interesse

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig overalt.

Du kan søke etter bedrifter og steder i nærheten, for eksempel bensinstasjoner, minibanker og populære barer. Du kan også finne åpningstider, telefonnumre til bedrifter, vurderinger og annen informasjon.

Slik søker du etter bestemte kategorier i nærheten:
  1. Åpne Google Maps-appen Google Maps på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på et forslag under søkefeltet, for eksempel «Restauranter», «Kaffe» eller «Hoteller».
    • Du kan finne andre alternativer ved å rulle gjennom andre forslag. For å se flere kategorier trykker du på «Flere» 더보기.
Administrer informasjon som deles med Google

Informasjonen om stedene dine kommer fra posisjonsloggen din. Ved hjelp av posisjonsloggen kan Google gi deg nyttig informasjon og anbefalinger. Posisjonsloggen inneholder informasjon om hvor du har vært når du har hatt med deg enhetene dine. Denne informasjonen deles bare hvis du har slått på posisjonsloggen og er logget på Google-kontoen din. Disse anbefalingene er bare tilgjengelige for deg.

Hvis du vil slå av posisjonsloggen og ikke lenger motta anbefalinger, kan du lese mer om hvordan du administrerer posisjonsloggen.

Se siste nytt om området ditt

Slik kan du se siste nytt om området ditt fra folk i nabolaget, bedrifter i nærheten med mer:

1. Åpne Google Maps-appen Google Maps på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på Utforsk Utforsk nederst.

Tips: Finn ut mer om Utforsk-fanen.

Filtrer arrangementer basert på interessene dine

Du kan filtrere arrangementer etter bestemte typer. Slik filtrerer du arrangementer:

1. Åpne Google Maps-appen Google Maps på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på Utforsk nederst på skjermen.
  3. Trykk på Se flere arrangementer under «Kommende arrangementer».
  4. Under «Oppdag flere arrangementer» trykker du på det aktuelle arrangementet.