Zoeken naar plaatsen in de buurt en de omgeving verkennen

Je kunt op Google Maps zoeken naar interessegebieden, activiteiten en bijzondere locaties. Vind plaatsen zoals museums, nieuwe restaurants of populaire bars en clubs in de buurt. In Maps kun je ook beoordelingen en beschrijvingen van deze plaatsen vinden.

Belangrijk:

• Google Maps bevat content uit verschillende bronnen. Uw Maps-resultaten kunnen informatie bevatten van onze partners, onze gebruikers of het openbare web. Google kan content verwijderen als we constateren dat deze ons contentbeleid of de toepasselijke wetgeving schendt.
  • Lokale zoekresultaten in Maps zijn voornamelijk gebaseerd op relevantie, afstand en prominentie. Deze factoren worden gecombineerd om de beste overeenkomst voor je zoekopdracht te vinden. De algoritmen van Google kunnen bijvoorbeeld bepalen dat een bedrijf dat verder bij je uit de buurt ligt, waarschijnlijk eerder heeft wat je zoekt dan een bedrijf vlakbij. Daardoor krijgt het een hogere positie in de zoekresultaten.
  • Resultaten in Google Maps worden niet beïnvloed door betalingen van andere bedrijven. Betaalde content in Google Maps is gelabeld.

Browsen door interessante plaatsen in de buurt

Tip: Deze functie is niet overal beschikbaar.

Je kunt zoeken naar bedrijven en plaatsen in de buurt, zoals populaire bars, tankstations en geldautomaten. Je kunt ook openingstijden, zakelijke telefoonnummers, beoordelingen en andere informatie vinden.

Categorieën bij je in de buurt zoeken:
  1. Open de Google Maps-app Google Maps op je iPhone of iPad.
  2. Tik onder de zoekbalk op een suggestie, zoals Restaurants, Koffie of Hotels.
    • Scroll door de aanvullende suggesties om andere opties te bekijken. Tik voor meer categorieën op Meer 더보기.
Informatie beheren die wordt gedeeld met Google

Informatie over je plaatsen komt uit je locatiegeschiedenis. Google kan aan de hand van je locatiegeschiedenis nuttige informatie aan je tonen en aanbevelingen doen. De locatiegeschiedenis is gebaseerd op waar je bent geweest met je apparaten. Je informatie wordt alleen gedeeld als je Locatiegeschiedenis hebt aangezet en je bent ingelogd met je Google-account. Alleen jij kunt deze aanbevelingen vinden.

Als je Locatiegeschiedenis wilt uitzetten en je wilt afmelden voor toekomstige aanbevelingen, lees je meer informatie over hoe je je locatiegeschiedenis kunt beheren.

Verken wat er nieuw is bij jou in de buurt

Zo vind je het laatste nieuws uit je omgeving van lokale bewoners, bedrijven in de buurt en meer:

1. Open de Google Maps-app Google Maps op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op Verkennen Verkennen.

Tip: Bekijk meer informatie over het tabblad Verkennen.

Gebeurtenissen filteren op basis van je interesse

Je kunt gebeurtenissen filteren op specifieke typen. Gebeurtenissen filteren:

1. Open de Google Maps-app Google Maps op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op Verkennen.
  3. Tik bij Geplande evenementen op Meer evenementen bekijken.
  4. Tik bij 'Meer evenementen ontdekken' op het gewenste evenement.