Søg efter steder i nærheden, og udforsk området

Du kan søge efter interessante områder, oplevelser eller spændende lokationer i Google Maps. Du kan finde steder såsom museer i nærheden, nye restauranter og populære barer og klubber. Du kan også finde bedømmelser og beskrivelser af disse steder i Maps.

Vigtigt!

• Indholdet i Google Maps kommer fra forskellige kilder. Dine Maps-resultater kan omfatte oplysninger fra vores partnere og brugere samt oplysninger, der er offentliggjort på nettet. Hos Google forbeholder vi os ret til at fjerne indhold, hvis vi konstaterer, at det overtræder vores indholdspolitikker eller loven.
  • Lokale søgeresultater i Maps er primært baseret på relevans, afstand og annonceposition. Disse faktorer kombineres for at finde det bedste match for din søgning. Eksempelvis fastslås det måske ud fra Googles algoritmer, at sandsynligheden for at finde det, du søger, er større i en virksomhed, der ligger et stykke væk fra din aktuelle geografiske lokation, end i en virksomhed, der ligger tæt på. Førstnævnte virksomhed får i så fald en højere rangering i de lokale resultater.
  • Betaling fra andre virksomheder har ingen indflydelse på, hvilke resultater der vises i Google Maps. Betalt indhold i Google Maps er forsynet med en etiket.

Find steder i et bestemt område

Sådan finder du steder i nærheden af et område, du har søgt efter:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Søg efter et sted eller en adresse.
  3. Klik på Tæt på Søg i nærheden.
  4. Vælg eller angiv den type sted, du vil finde, f.eks. hotel eller lufthavn
    • Resultaterne vises som røde minimarkører og røde punkter. Minimarkørerne angiver de bedste resultater. De firkantede markører er annoncer. Få flere oplysninger om minimarkørernes betydning.
    • Klik på Annuller søgning i nærheden Annuller søgning i nærheden for at gå tilbage til det oprindelige søgeresultat, når der er valgt en markør.

Tips!

• Du kan bruge udtrykket "i nærheden" i din søgning. Du kan f.eks. finde caféer i nærheden af Fælledparken ved at søge efter kaffe i nærheden af Fælledparken.
  • Brug kategoriknapperne øverst på skærmen til at se søgeforslag.
  • For at give dig de bedste muligheder ændres kategoriknapperne baseret på din transportform. Du kan f.eks. vælge mellem "Benzin", "Opladning af elbiler" og "Hoteller" i bil.

Rapportér et sted med henblik på gennemgang

Du kan rapportere en virksomhed eller et sted på grund af personefterligning, spam eller upassende indhold.

Tip! Hvis der er tale om problemer af juridisk karakter, f.eks. tvister vedrørende ophavsret eller varemærker, skal du indsende en rapport.

Sådan aktiverer du en gennemgang af et sted:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Vælg det sted, du vil rapportere.
  3. Klik på Foreslå en ændring og derefter Fjern dette sted.
  4. Vælg årsagen til, at stedet bør fjernes.
  5. Klik på Send.

Gennemse interessante lokale steder

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig bestemte steder.

Du kan søge efter virksomheder og steder i nærheden, f.eks. populære barer, tankstationer og hæveautomater. Du kan også finde oplysninger såsom åbningstider, virksomhedens telefonnumre og bedømmelser.

Sådan søger du efter kategorier i nærheden af dig:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Tryk på et forslag ud for søgefeltet, f.eks. Restauranter, Kaffe eller Hoteller.