Cercar llocs propers i explorar l'àrea

A Google Maps, podeu cercar àrees d'interès, coses a fer o ubicacions importants. Cerqueu llocs com ara museus, restaurants nous o bars i locals populars a prop. També podeu trobar puntuacions i descripcions d'aquests llocs a Maps.

Important:

• Google Maps inclou contingut de fonts diferents. Els resultats de Maps poden incloure informació dels nostres partners, dels nostres usuaris o del web públic. A Google, podem suprimir contingut si tenim coneixement que infringeix les nostres polítiques de continguts o les lleis aplicables.
  • Els resultats de la cerca local a Maps es basen principalment en la rellevància, la distància i la notorietat. Aquests factors es combinen a fi de trobar el resultat més adient per a la vostra cerca. Per exemple, els algoritmes de Google poden decidir que una empresa que és més lluny té més probabilitats de proporcionar-vos allò que cerqueu que una empresa més pròxima. Si és així, Google la classifica més amunt als resultats locals.
  • Els resultats de Google Maps no depenen dels pagaments de les empreses. A Google Maps, el contingut de pagament està etiquetat.

Navegar per llocs locals d'interès

Consell: aquesta funció no està disponible a tot arreu.

Podeu cercar empreses i llocs propers, com ara bars populars, benzineres i caixers automàtics. També hi podeu trobar l'horari d'obertura, els números de telèfon de l'empresa, les puntuacions i més.

Per cercar categories populars a prop vostre:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A sota de la barra de cerca, toqueu un suggeriment, com ara "Restaurants", "Cafeteries" o "Hotels".
    • Desplaceu-vos per trobar més opcions. Per veure més categories, toqueu Més Més.
Gestionar la informació que es comparteix amb Google

La informació sobre els vostres llocs prové de l'historial d'ubicacions, una eina que Google fa servir per mostrar-vos informació útil i fer-vos recomanacions. L'historial d'ubicacions es basa en els llocs on heu estat amb els vostres dispositius. La vostra informació només es comparteix si heu activat l'historial d'ubicacions i heu iniciat la sessió amb el vostre Compte de Google. Aquestes recomanacions són exclusives per al vostre compte.

Per desactivar l'historial d'ubicacions i cancel·lar la subscripció a les recomanacions futures, obteniu informació sobre com podeu gestionar l'historial d'ubicacions.

Explorar les novetats de la vostra àrea

Per trobar informació recent de la teva zona procedent dels habitants, d'empreses a prop i més:

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Explorar Explora.

Consell: obteniu més informació sobre la pestanya Explora.

Marcar un lloc perquè es revisi

Podeu marcar una empresa o un lloc per suplantació d'identitat, contingut brossa o contingut inadequat.

Nota: en cas de problemes legals, com ara conflictes per drets d'autor o marques comercials, envieu un informe.

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu el lloc que voleu marcar perquè es revisi.
  3. Toqueu el lloc i, a continuació, Suggereix un canvi i, a continuació, El lloc està tancat o no és aquí.
  4. Trieu el motiu pel qual s'hauria de suprimir el lloc.
  5. Toqueu Envia.