Inden for de næste par måneder bliver indstillingen Lokationshistorik omdøbt til Tidslinje. Hvis Lokationshistorik er aktiveret på din konto, kan du altså muligvis se, at der står Tidslinje under app- og kontoindstillingerne.

Opdater Google Maps

Download den nyeste version af Google Maps-appen for at få adgang til de sidste nye appfunktioner.

Opdater Google Maps

Find din Google Maps-appversion

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Indstillinger Indstillinger og derefter Om, vilkår og privatliv.
  3. Find din appversion ud for "Version".