Bädda in en karta

Det går att bädda in en enkel karta, en Street View-bild, en vägbeskrivning eller en sökning på din webbplats eller blogg via Google Maps.

När läsarna är inloggade på Google ser de bland annat även sitt hem, sin arbetsplats och sina sparade platser på kartan.

Hämta koden

1. Öppna Google Maps.
  2. Kontrollera att kartan eller Street View-bilden du vill bädda in visas på kartan.
  3. Klicka på huvudmenyn i övre vänstra hörnet ​.
  4. Klicka på Dela eller bädda in karta.
  5. Välj fliken Bädda in karta högst upp i rutan som visas.
  6. Välj önskad storlek. Kopiera sedan HTML-koden och klistra in den i källkoden på din webbplats eller blogg.

Obs! Om du använder Maps i Begränsat läge kan du inte bädda in en karta.

Kom ihåg att trafikinformation och en del annan Maps-information kanske inte är tillgänglig i den inbäddade kartan.

Relaterade länkar

Laura är Google Maps-expert och har skrivit den här hjälpsidan. Skicka feedback om sidan till henne.

Till hur stor hjälp är denna artikel:

Feedbacken har registrerats. Tack!
  • Inte alls till någon hjälp
  • Inte till så stor hjälp
  • Till viss hjälp
  • Till stor hjälp
  • Extremt stor hjälp