Bädda in en karta

Det går att bädda in en enkel karta, en Street View-bild, en vägbeskrivning eller en lokal sökning på din webbplats eller blogg med nya Google Maps. När dina besökare är inloggade i Google ser de även sitt hem och arbete, sina sparade platser och ännu mer på din karta.

Hämta koden

1. Se till att den karta du vill bädda in visas i den aktuella kartvyn.
  2. Klicka på kugghjulsikonen för inställningar i det nedre högra hörnet.
  3. Klicka på Dela och bädda in kartan.
  4. Kontrollera att fliken Bädda in karta är markerad i rutan som öppnas.
  5. Välj önskad inbäddningsstorlek, kopiera HTML-koden och klistra in koden i källkoden för din webbplats eller blogg.

Tänk på att trafikinformation och en del andra Maps-funktioner kanske inte är tillgängliga på den inbäddade kartan.

Relaterade ämnen