Een kaart insluiten

Met de nieuwe versie van Google Maps kunt u een eenvoudige kaart, een Street View-afbeelding, een routebeschrijving of een lokale zoekopdracht insluiten in uw website of blog. Als kijkers zijn ingelogd bij Google, kunnen ze op uw kaart ook de locatie van hun huis, de locatie van hun werk, opgeslagen plaatsen en meer bekijken.

De code downloaden

1. Zorg ervoor dat de kaart die u wilt insluiten, zichtbaar is in de huidige kaartweergave.
  2. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbenedenhoek.
  3. Klik op Kaart delen en insluiten.
  4. Zorg ervoor dat in het venster dat wordt geopend, het tabblad Kaart insluiten is geselecteerd.
  5. Kies het gewenste formaat, kopieer vervolgens de HTML-code en plak deze code in de broncode van uw website of blog.

Verkeersinformatie en bepaalde andere Google Maps-functies zijn mogelijk niet beschikbaar op de ingesloten kaart.