Een kaart insluiten

Met Google Maps kunt u een eenvoudige kaart, een Street View-afbeelding, een routebeschrijving of een zoekopdracht insluiten in uw website of blog.

Als kijkers zijn ingelogd bij Google, kunnen ze op uw kaart ook de locatie van hun huis, de locatie van hun werk, opgeslagen plaatsen en meer bekijken.

De code downloaden

1. Open Google Maps.
  2. Zorg ervoor dat de kaart of de Street View-afbeelding die u wilt insluiten, wordt weergegeven op de kaart.
  3. Klik in de linkerbovenhoek op het hoofdmenu ​.
  4. Klik op Kaart delen of insluiten.
  5. Klik boven in het volgende venster op het tabblad Kaart insluiten.
  6. Kies het gewenste formaat, kopieer vervolgens de HTML-code en plak deze code in de broncode van uw website of blog.

Opmerking: Als u Maps in de eenvoudige modus gebruikt, kunt u geen kaarten insluiten.

Verkeersinformatie en bepaalde andere Google Maps-gegevens zijn mogelijk niet beschikbaar op de ingesloten kaart.

Relevante links

Laura is Google Maps-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar feedback over de pagina.

Hoe nuttig is dit artikel:

Feedback is geregistreerd. Hartelijk dank.
  • Helemaal niet nuttig
  • Niet erg nuttig
  • Een beetje nuttig
  • Erg nuttig
  • Uitermate nuttig