Kartan upottaminen

Voit upottaa tavallisen kartan, Street View -kuvan, ajo-ohjeet tai haun verkkosivustoosi tai blogiisi Google Mapsista.

Kun katsojat ovat kirjautuneet Googleen, he näkevät kartassasi myös kotinsa, työpaikkansa, tallentamansa sijainnit ja monia muita kohteita.

Koodin hankkiminen

1. Avaa Google Maps.
  2. Varmista, että upotettava kartta tai Street View -kuva näkyy karttanäkymässä.
  3. Klikkaa päävalikkoa ​ vasemmasta yläkulmasta.
  4. Valitse Jaa tai upota kartta.
  5. Valitse esiin tulevan laatikon yläreunasta Upota kartta -välilehti.
  6. Valitse haluamasi koko, kopioi koodi ja liitä se sivustosi tai blogisi lähdekoodiin.
Huom. Jos käytät Mapsia yksinkertaistetussa tilassa, et voi upottaa karttaa.

Muista, että liikennetiedot ja jotkin muut Mapsin ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä upotetussa kartassa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Tämän ohjesivun on kirjoittanut Google Maps -asiantuntija, Laura. Anna hänelle palautetta tästä sivusta.