Kartan upottaminen

Voit upottaa tavallisen kartan, Street View -kuvan, ajo-ohjeet tai haun verkkosivustoosi tai blogiisi Google Mapsista.

Kun katsojat ovat kirjautuneet Googleen, he näkevät kartassasi myös kotinsa, työpaikkansa, tallentamansa sijainnit ja monia muita kohteita.

Koodin hankkiminen

1. Avaa Google Maps.
  2. Varmista, että upotettava kartta tai Street View -kuva näkyy karttanäkymässä.
  3. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa päävalikkoa ​.
  4. Valitse Jaa tai upota kartta.
  5. Valitse esiin tulevan laatikon yläreunasta Upota kartta -välilehti.
  6. Valitse upotettavan kartan koko ja kopioi HTML-koodi ja liitä se verkkosivuston tai blogin lähdekoodiin.

Huomaa: jos käytät Mapsia yksinkertaistetussa tilassa, et voi upottaa karttaa.

Muista, että liikennetiedot ja jotkin muut Mapsin ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä upotetussa kartassa.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Tämän ohjesivun on kirjoittanut Google Maps -asiantuntija, Laura. Anna hänelle palautetta tästä sivusta.

Kuinka hyödyllisiä tämän artikkelin tiedot olivat:

Palaute tallennettu. Kiitos!
  • Ei lainkaan hyödyllisiä.
  • Ei kovin hyödyllisiä.
  • Jossain määrin hyödyllisiä.
  • Hyvin hyödyllisiä.
  • Erittäin hyödyllisiä.