Kartan upottaminen

Voit upottaa tavallisen kartan, Street View -kuvan, ajo-ohjeet tai paikallisen haun verkkosivustoon tai blogiin uudesta Google Mapsista. Kun katsojat ovat kirjautuneet Googleen, he näkevät kartassasi myös kotinsa, työpaikkansa, tallentamansa sijainnit ja monia muita kohteita.

Hanki koodi

1. Varmista, että kartta, jonka haluat upottaa, näkyy nykyisessä karttanäkymässä.
  2. Klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa asetusten rataskuvaketta.
  3. Klikkaa Jaa ja upota kartta.
  4. Varmista, että Upota kartta -välilehti on valittuna näkyviin tulevassa ruudussa.
  5. Valitse upotettavan kartan koko ja kopioi HTML-koodi ja liitä se verkkosivuston tai blogin lähdekoodiin.

Muista, että liikennetiedot ja jotkin muut Mapsin ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä upotetussa kartassa.