Hitta händelser, bokningar och flyginformation

Du kan hitta information om kommande händelser, som flygbokningar, bordsreservationer på restauranger eller hyrbilar i Google Maps. Du ser även anna relaterad information, som lojalitets- eller kundprogram som du deltar i.

Informationen kan visas

• i sökresultaten
  • i förslagen under sökrutan
  • med information om platsen
  • på kartan
  • i Dina platser.

Se information om personligt innehåll

Du kan visa din relaterade personliga information genom att söka efter en plats. Eller så kan du söka efter en typ av händelse, som mina reservationer eller mina flyg.

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Sök efter en plats, till exempel Arlanda. Eller sök efter en typ av händelse, som mina bokningar, mina flyg eller mina hotell.
  3. Tryck på händelsen för att se information om platsen, bland annat uppgifter om händelsen.

Ta dig till en händelse snabbt

Om händelsen snart äger rum visas en genväg till en vägbeskrivning.

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Vägbeskrivning Vägbeskrivning längst ned till höger.
  3. Restiden till destinationen visas. Starta vägbeskrivningen genom att trycka på tidsangivelsen.

Visa en lista över dina händelser

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din iPhone eller surfplatta.
  2. Tryck på Sparad Spara plats. Tryck på Bokningar längst ned.

Dölja händelser

Dölja en enstaka händelse

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Sök efter en plats, till exempel Arlanda. Eller sök efter en typ av händelse, som mina bokningar, mina flyg eller mina hotell.
  3. Tryck på händelsen.
  4. Tryck på Mer 더보기 bredvid den händelse som du vill dölja.
  5. Välj Dölj bokningen följt av Dölj.

Tips! Du kan även dölja en händelse från händelselistan. Sök efter händelselistorna genom att öppna Google Maps-appen Maps på din iPhone or iPad följt av tryck på Sparad Spara plats följt av Bokningar.

Dölja alla händelser

Om du inte vill visa information om dina händelser i Google Maps kan du stänga av Webb- och appaktivitet.

Om du inaktiverar Webb- och appaktivitet slutar viss information visas i sökresultaten och på kartan, som

• dina senaste sökningar
  • dina hem- och jobbadresser
  • information från Google Kontakter
  • information från Gmail.

Om du inaktiverar Webb- och appaktivitet inaktiveras däremot inte

• information från anpassade kartor
  • stjärnmärkta och sparade platser
  • platser som du har betygsatt eller recenserat.

Stäng av personliga händelser

Du kan ändra dina inställningar så att händelser från din kalender och Gmail inte längre visas i Maps.

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på din profilbild eller initial Kontocirkel  följt av Inställningar följt av Personligt innehåll.
  3. Stäng av Personliga händelser under Din karta.

Se händelser i närheten

Om det finns lokala evenemang i närheten kan de ibland påverka dina resrutter och pendlingstider. Google Maps informerar dig om sådana händelser. Sådana aviseringar kan du inte inaktivera, men de tas bort när händelsen inte längre är aktuell.

Hur Maps känner till personligt innehåll

Information om händelser och personligt innehåll kommer från ditt Gmail- och Google-konto.

• Bara du kan se information om ditt personliga innehåll.
  • Du måste vara inloggad på Google och Webb- och appaktivitet måste vara aktiverad.

Läs mer om hur du skapar ett Google-konto eller en Gmail-adress.