Je evenementen, boekingen en persoonlijke gegevens opzoeken

Je kunt in Google Maps informatie bekijken over je geplande evenementen, zoals vluchten, restaurantreserveringen of gehuurde auto's.

Deze informatie wordt weergegeven:

• In je zoekresultaten
  • In de suggesties onder het zoekvak
  • Bij informatie over een plaats
  • Op je kaart
  • Op je plaatsen

Informatie over je persoonlijke content bekijken

Je kunt je gerelateerde persoonlijke gegevens bekijken door naar een plaats te zoeken.

Informatie over je persoonlijke content bekijken

1. Open de Google Maps-app Maps op je iPhone of iPad.
  2. Tik op het zoekvak.
  3. Er wordt een korte samenvatting van het evenement en de begintijd getoond. Tik op de knop Route om een route naar de bestemming te starten.

Je gebeurtenissen verbergen

Eén gebeurtenis verbergen

1. Open de Google Maps-app Maps op je iPhone of iPad.
  2. Tik op het zoekvak.
  3. Tik voor je gebeurtenis op Meer 더보기.
  4. Selecteer Deze gebeurtenis verbergen.

Al je gebeurtenissen verbergen

Schakel je 'Web- en app-activiteit' uit als je geen informatie over je gebeurtenissen wilt zien in Google Maps.

Als je 'Web- en app-activiteit' uitschakelt, worden de volgende items niet meer weergegeven in zoekresultaten en op je kaart:

• Je recente zoekopdrachten
  • Je woon- en werkadres
  • Informatie uit Google Contacten
  • Informatie uit Gmail

Als je 'Web- en app-activiteit' uitschakelt, blijft de volgende informatie beschikbaar:

• Informatie uit aangepaste kaarten
  • Plaatsen met ster of opgeslagen plaatsen
  • Plaatsen die door je zijn beoordeeld of waarover je een review hebt geschreven

Persoonlijke evenementen uitschakelen

Je kunt je instellingen zo aanpassen dat gebeurtenissen in je agenda en Gmail niet meer worden getoond in Maps.

1. Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op het Menu Menu.
  3. Tik op Instellingen en dan Privacy van gegevens.
  4. Zet Slimme functies en personalisatie in andere Google-producten uit.

Waar haalt Maps je persoonlijke content vandaan?

Informatie over je gebeurtenissen en persoonlijke content komt uit je Gmail- en Google-account.

Jij bent de enige die je persoonlijke content kan bekijken.

Je moet zijn ingelogd bij Google en het volgende hebben gedaan:

Meer informatie over hoe je een Google-account of Gmail-adres maakt