Tapahtumien, varausten ja lentotietojen etsiminen

Voit katsoa Google Mapsissa tietoja tulevista tapahtumistasi, kuten lennoista, ravintolavarauksista ja autovuokrauksista. Näet myös aiheeseen liittyviä tietoja, kuten kanta-asiakkuutesi.

Tiedot saattavat näkyä

• hakutuloksissasi
  • hakukentän alla olevissa ehdotuksissa
  • paikan lisätiedoissa
  • kartalla
  • omissa paikoissasi.

Henkilökohtaista sisältöä koskevien tietojen katseleminen

Näet aiheeseen liittyviä henkilökohtaisia tietojasi hakemalla paikkaa. Voit myös hakea tietyntyyppisiä tapahtumia, kuten omia varauksia tai omia lentoja.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Hae paikkaa, kuten Joensuun lentokenttää. Voit myös hakea tietyntyyppistä tapahtumaa tekemällä esimerkiksi haun omat varaukset, omat lennot tai omat hotellit.
  3. Napauttamalla tapahtumaa saat lisätietoja paikasta ja omasta tapahtumastasi.

Omien tapahtumien katseleminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Tallennettu Tallenna paikka. Valitse alareunasta Varaukset.

Nopea siirtyminen tapahtumapaikalle

Jos tapahtuma alkaa pian, näytössä näkyy reittiohjeiden pikanäppäin.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta vasemmasta alakulmasta Reittiohjeet Reittiohjeet.
  3. Näkyviin tulee matka-aika määränpäähän. Saat reittiohjeet näkyviin napauttamalla kellonaikaa.

Tapahtumien piilottaminen

Yksittäisen tapahtuman piilottaminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Hae paikkaa, kuten Joensuun lentokenttää. Voit myös hakea tietyntyyppistä tapahtumaa tekemällä esimerkiksi haun omat varaukset, omat lennot tai omat hotellit.
  3. Napauta tapahtumaa.
  4. Valitse piilotettavan tapahtuman vierestä Lisää Lisää.
  5. Valitse Hylkää ja sitten Hylkää.

Vinkki: Voit myös piilottaa tapahtuman tapahtumaluettelostasi. Löydät tapahtumaluettelon, kun avaat Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google Maps ‑sovelluksen Maps ja sitten napautat Tallennettu Tallenna paikka ja sitten Varaukset.

Kaikkien tapahtumien piilottaminen

Jos et halua nähdä tapahtumatietojasi Google Mapsissa, poista verkko- ja sovellustoiminta käytöstä.

Jos poistat verkko- ja sovellustoiminnan käytöstä, hakutuloksissa ja kartalla ei enää näytetä

• viimeisimpiä hakuja
  • kodin ja työpaikan osoitteita
  • Google-yhteystiedoista peräisin olevia tietoja
  • Gmailista peräisin olevia tietoja.

Verkko- ja sovellustoiminnan poistaminen käytöstä ei poista käytöstä

• muokatuista kartoista peräisin olevia tietoja
  • tähdellä merkittyjä tai tallennettuja paikkoja
  • paikkoja, joille olet antanut tähtiä tai joista olet kirjoittanut arvostelun.

Omien tapahtumien poistaminen käytöstä

Voit muuttaa asetuksiasi siten, että Kalenterissa ja Gmailissa olevat tapahtumat eivät näy enää Mapsissa.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta profiilikuva tai nimikirjaimet Tiliympyrä  ja sitten Asetukset ja sitten Henkilökohtainen sisältö.
  3. Etsi Oma kartta ‑kohdasta Omat tapahtumat ja poista se käytöstä.

Tapahtumaa koskevien kommenttien katsominen

Katso, mitä mieltä käyttäjät ovat tapahtumasta, selaamalla sitä koskevia kommentteja.

1. Avaa Android-laitteellasi Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta alareunasta Tutustu Tutustu Tapahtumat.
  3. Jos haluat nähdä tapahtuman tiedot, napauta tapahtumaa.
    Vinkki: Lue lisää tapahtumiin ja muihin aktiviteetteihin tutustumisesta.
  4. Napauta alareunasta Näytä kaikki kommentit.

Lähiseudun tapahtumien näkeminen

Lähistölläsi järjestettävät tapahtumat saattavat joskus vaikuttaa matkareitteihisi tai työmatkojesi kestoon. Google Maps ilmoittaa sinulle tällaisista tapahtumista. Näitä ilmoituksia ei voi poistaa käytöstä, mutta ne poistuvat tapahtumien päättyessä.

Miten Maps saa tietoja henkilökohtaisesta sisällöstäsi?

Tapahtumiasi ja henkilökohtaista sisältöäsi koskevat tiedot tulevat Gmail- ja Google-tileiltäsi.

• Vain sinä näet henkilökohtaista sisältöäsi koskevat tiedot.
  • Sinun on oltava kirjautuneena Googleen ja Verkko- ja sovellustoiminnan on oltava käytössä.

Lue lisätietoja Google-tilin tai Gmail-osoitteen luomisesta.