Tapahtumien, varausten ja lentotietojen etsiminen

Voit katsoa Google Mapsissa tietoja tulevista tapahtumistasi, kuten lennoista, ravintolavarauksista ja autovuokrauksista. Näet myös aiheeseen liittyviä tietoja, kuten kanta-asiakkuutesi.

Tiedot saattavat näkyä

• hakutuloksissasi
  • hakukentän alla olevissa ehdotuksissa
  • paikan lisätiedoissa
  • kartalla
  • omissa paikoissasi.

Henkilökohtaista sisältöä koskevien tietojen katseleminen

Näet aiheeseen liittyviä henkilökohtaisia tietojasi hakemalla paikkaa. Voit myös hakea tietyntyyppisiä tapahtumia, kuten omia varauksia tai omia lentoja.

1. Avaa Android-puhelimellasi tai ‑tabletillasi Google Maps ‑sovellus Google Maps.
  2. Hae paikkaa, kuten Joensuun lentokenttää. Voit myös hakea tietyntyyppistä tapahtumaa tekemällä esimerkiksi haun omat varaukset, omat lennot tai omat hotellit.
  3. Napauttamalla tapahtumaa saat lisätietoja paikasta ja omasta tapahtumastasi.

Omien tapahtumien katseleminen

1. Avaa Android-puhelimellasi tai ‑tabletillasi Google Maps ‑sovellus Google Maps.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Omat paikat ja sitten Tulevat.

Nopea siirtyminen tapahtumapaikalle

Jos tapahtuma alkaa pian, näytössä näkyy reittiohjeiden pikanäppäin.

1. Avaa Android-puhelimellasi tai ‑tabletillasi Google Maps ‑sovellus Google Maps.
  2. Napauta vasemmasta alakulmasta Reittiohjeet Reittiohjeet.
  3. Näkyviin tulee matka-aika määränpäähän. Saat reittiohjeet näkyviin napauttamalla kellonaikaa.

Tapahtumien piilottaminen

Yksittäisen tapahtuman piilottaminen

1. Avaa Android-puhelimellasi tai ‑tabletillasi Google Maps ‑sovellus Google Maps.
  2. Hae paikkaa, kuten Joensuun lentokenttää. Voit myös hakea tietyntyyppistä tapahtumaa tekemällä esimerkiksi haun omat varaukset, omat lennot tai omat hotellit.
  3. Napauta tapahtumaa.
  4. Valitse piilotettavan tapahtuman vierestä Lisää Lisää.
  5. Valitse Hylkää ja sitten Hylkää.

Vinkki: Voit piilottaa tapahtuman myös tapahtumaluettelostasi. Löydät tapahtumaluettelon, kun avaat Android-puhelimellasi tai ‑tabletillasi Google Maps ‑sovelluksen Google Maps ja sitten napautat Valikko Valikko ja sitten Omat paikat ja sitten Tulevat.

Kaikkien tapahtumien piilottaminen

Jos et halua nähdä tapahtumatietojasi Google Mapsissa, poista verkko- ja sovellustoiminta käytöstä.

Jos poistat verkko- ja sovellustoiminnan käytöstä, hakutuloksissa ja kartalla ei enää näytetä

• viimeisimpiä hakuja
  • kodin ja työpaikan osoitteita
  • Google-yhteystiedoista peräisin olevia tietoja
  • Gmailista peräisin olevia tietoja.

Verkko- ja sovellustoiminnan poistaminen käytöstä ei poista käytöstä

• muokatuista kartoista peräisin olevia tietoja
  • tähdellä merkittyjä tai tallennettuja paikkoja
  • paikkoja, joille olet antanut tähtiä tai joista olet kirjoittanut arvostelun.

Omien tapahtumien poistaminen käytöstä

Voit muuttaa asetuksiasi siten, että Kalenterissa ja Gmailissa olevat tapahtumat eivät näy enää Mapsissa.

1. Avaa Android-puhelimellasi tai ‑tabletillasi Google Maps ‑sovellus Google Maps.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Henkilökohtainen sisältö.
  3. Etsi Oma kartta ‑kohdasta Omat tapahtumat ja poista se käytöstä.

Tapahtumaa koskevien kommenttien katsominen

Katso, mitä mieltä käyttäjät ovat tapahtumasta, selaamalla sitä koskevia kommentteja.

1. Avaa Android-laitteellasi Google Maps ‑sovellus Google Maps.
  2. Napauta alareunasta Tutustu Tutustu paikkoihin Tapahtumat.
  3. Jos haluat nähdä tapahtuman tiedot, napauta tapahtumaa.
    Vinkki: Lue lisää tapahtumiin ja muihin aktiviteetteihin tutustumisesta.
  4. Napauta alareunasta Näytä kaikki kommentit.

Lähiseudun tapahtumien näkeminen

Lähistölläsi järjestettävät tapahtumat saattavat joskus vaikuttaa matkareitteihisi tai työmatkojesi kestoon. Google Maps ilmoittaa sinulle tällaisista tapahtumista. Näitä ilmoituksia ei voi poistaa käytöstä, mutta ne poistuvat tapahtumien päättyessä.

Miten Maps saa tietoja henkilökohtaisesta sisällöstäsi?

Tapahtumiasi ja henkilökohtaista sisältöäsi koskevat tiedot tulevat Gmail- ja Google-tileiltäsi.

• Vain sinä näet henkilökohtaista sisältöäsi koskevat tiedot.
  • Sinun on oltava kirjautuneena Googleen ja Verkko- ja sovellustoiminnan on oltava käytössä.

Lue lisätietoja Google-tilin tai Gmail-osoitteen luomisesta.