Find begivenheder, bookinger og personlige oplysninger

I Google Maps kan du finde detaljerede oplysninger om kommende begivenheder, f.eks. flyafgange, restaurantreservationer eller biludlejning.

Disse oplysninger kan blive vist følgende steder:

• I dine søgeresultater
  • I forslagene under søgefeltet
  • Sammen med oplysninger om et sted
  • På kortet
  • På Dine steder

Se oplysninger om dit personlige indhold

Du kan se dine relaterede personlige oplysninger ved at søge efter et sted.

Se oplysninger om dit personlige indhold

Hvis tidspunktet for begivenheden nærmer sig, kan du se en genvej til en rutevejledning.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på søgefeltet.
  3. Du får vist en kort oversigt over begivenheden med starttidspunktet. Tryk på knappen Rutevejledning for at starte en rutevejledning til destinationen.

Skjul dine begivenheder

Skjul en enkelt kommende begivenhed

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på søgefeltet.
  3. Tryk på Mere Mere for begivenheden.
  4. Vælg Skjul denne begivenhed.

Skjul alle dine begivenheder

Hvis du ikke vil have dine begivenhedsoplysninger vist i Google Maps, skal du deaktivere Web- og appaktivitet.

Hvis du deaktiverer Web- og appaktivitet, vises følgende ikke længere i søgeresultater og på dit kort:

• Dine seneste søgninger
  • Dine hjemme- og arbejdsadresser
  • Oplysninger fra dine Google Kontaktpersoner
  • Oplysninger fra Gmail

Deaktivering af web- og appaktivitet deaktiverer ikke:

• Oplysninger fra tilpassede kort
  • Stjernemarkerede eller gemte steder
  • Steder, du har bedømt eller anmeldt

Slå personlige begivenheder fra

Du kan justere dine indstillinger, så begivenheder fra Kalender og Gmail ikke længere bliver vist i Maps.

1. Åbn Gmail-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Databeskyttelse.
  4. Deaktiver smartfunktioner og tilpasning i andre Google-produkter.

Sådan får Maps oplysninger om dit personlige indhold

Oplysninger om dine begivenheder og dit personlige indhold kommer fra din Gmail- og din Google-konto.

Det er kun dig selv, der kan se oplysninger om dit personlige indhold.

Du skal være logget ind på Google med:

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en Google-konto eller en Gmail-adresse.

Relaterede ressourcer