Find oplysninger om begivenheder, reservationer og flyafgange

Du kan se i Google Maps for at få flere oplysninger om kommende begivenheder, f.eks. flyafgange, restaurantreservationer eller biludlejning. Du kan også se relaterede oplysninger, f.eks. loyalitets- eller rabatprogrammer, du deltager i.

Disse oplysninger kan blive vist følgende steder:

• I dine søgeresultater
  • I forslagene under søgefeltet
  • Sammen med oplysninger om et sted
  • På kortet
  • Under "Dine steder"

Se oplysninger om dit personlige indhold

Du kan se dine relaterede personlige oplysninger ved at søge efter et sted. Du kan også søge efter en bestemt type begivenheder, f.eks. "mine reservationer" eller "mine flyrejser".

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter et sted, f.eks. Københavns lufthavn. Du kan også vælge at søge efter en begivenhed såsom mine bookinger, mine flyrejser eller mine hoteller.
  3. Når du trykker på begivenheden, kan du se oplysninger om stedet, herunder oplysninger om din begivenhed.

Se en liste over dine begivenheder

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Menu Menu øverst til venstre og så Dine steder og så Kommende.

Gå hurtigt til en begivenhed

Hvis tidspunktet for begivenheden nærmer sig, kan du se en genvej til en rutevejledning.

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Rutevejledning Rutevejledning nederst til højre.
  3. Rejsetiden til destinationen vises. Tryk på tidspunktet for at starte rutevejledning.

Skjul dine begivenheder

Skjul en enkelt begivenhed

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter et sted, f.eks. Københavns lufthavn. Du kan også vælge at søge efter en begivenhed såsom mine bookinger, mine flyrejser eller mine hoteller.
  3. Tryk på begivenheden.
  4. Tryk på Mere Mere ud for den begivenhed, som du vil skjule.
  5. Vælg Afvis og så Afvis.

Tip! Du kan også skjule en begivenhed fra din liste over begivenheder. Du finder din liste over begivenheder på din Android-telefon eller -tablet ved at åbne Google Maps-appen Google Maps og så trykke på Menu Menu og så Dine steder og så Kommende.

Skjul alle dine begivenheder

Hvis du ikke vil se dine begivenhedsoplysninger i Google Maps, skal du deaktivere Web- og appaktivitet.

Hvis du deaktiverer Web- og appaktivitet, vises følgende ikke længere i søgeresultater og på dit kort:

• Dine seneste søgninger
  • Dine hjemme- og arbejdsadresser
  • Oplysninger fra dine Google Kontaktpersoner
  • Oplysninger fra Gmail

Deaktivering af Web- og appaktivitet deaktiverer ikke:

• Oplysninger fra tilpassede kort
  • Stjernemarkerede eller gemte steder
  • Steder, du har bedømt eller anmeldt

Se begivenheder i nærheden

Hvis der foregår lokale begivenheder i nærheden, kan de have indflydelse på dine rejseruter eller på transporttiden. Google Maps giver dig besked om den slags begivenheder. Disse underretninger kan ikke deaktiveres, men de forsvinder, når begivenheden er forbi.

Sådan får Maps oplysninger om dit personlige indhold

Oplysninger om dine begivenheder og dit personlige indhold kommer fra din Gmail- og din Google-konto.

• Det er kun dig selv, der kan se oplysninger om dit personlige indhold.
  • Du skal være logget ind på Google med Web- og appaktivitet aktiveret.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en Google-konto eller en Gmail-adresse.