Se byggnader inifrån med inomhuskartor

Du kan se hur vissa platser ser ut inifrån innan du besöker dem. I Google Maps kan du se

• interiören i butiker och på flygplatser och hotell
  • foton på platser som andra personer har lagt upp.

Så här ser du platser inifrån:

1. Öppna appen Google Maps Google Maps på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på sökrutan högst upp och ange en plats eller adress.
  3. Tryck på platsens namn eller adress längst ned.
  4. Rulla tills du ser foton och tryck på ett 360-gradersfoto. Obs! 360-gradersfoton visas med Street View-ikonen 360-gradersfoto.
  5. Om du vill se fler bilder på den här platsen trycker du på Foton.

Obs! 360-gradersfoton är inte tillgängliga för alla platser.

Utforska en plats inifrån

• Tryck på de vita pilarna om du vill röra dig framåt eller bakåt.
  • Panorera åt vänster eller höger genom att svepa över skärmen.