Se byggnader inifrån med inomhuskartor

Du kan se hur vissa platser ser ut inifrån innan du besöker dem. I Google Maps kan du se

• interiören i butiker och på flygplatser och hotell
  • foton på platser som andra personer har lagt upp.

Så här ser du platser inifrån:

1. Öppna Google Maps på datorn.
  2. Skriv in en adress eller namnet på en plats.
  3. Tryck på Retur eller klicka på Sök Sök.
    Obs! Om du använder Maps i Begränsat läge visas inte förstoringsglaset.
  4. Rulla ned på den vänstra sidomenyn till avsnittet med foton och klicka på ett 360-gradersfoto. Obs! 360-gradersfoton visas med Street View-ikonen 360-gradersfoto
  5. Om du vill se fler bilder på den här platsen väljer du Foton.

Obs! 360-gradersfoton är inte tillgängliga för alla platser.