Binnenkijken in gebouwen via plattegronden

U kunt in sommige gebouwen binnen rondkijken voordat u de locatie bezoekt. Op Google Maps kunt u het volgende bekijken:

• Het interieur van plaatsen zoals winkels, luchthavens of hotels.
  • Foto's van plaatsen die zijn geüpload door andere mensen.

Voer de onderstaande stappen om binnen te kijken op een locatie.

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw iPhone of iPad.
  2. Tik bovenaan op het zoekvak en typ de naam of het adres van een plaats.
  3. Tik onderaan op de naam of het adres van de plaats.
  4. Scroll totdat u foto's ziet en tik op een 360°-foto. Opmerking: Bij 360°-foto's wordt het Street View-symbool weergegeven 360º-foto
  5. Tik op Foto's om meer foto's van deze locatie te bekijken.

Opmerking: 360°-foto's zijn niet voor alle locaties beschikbaar.

Binnenkijken op een locatie

• Tik op de witte pijlen om vooruit of achteruit te gaan.
  • Veeg over het scherm om naar links of rechts mee te draaien.