Binnenkijken in gebouwen via plattegronden

U kunt in sommige gebouwen binnen rondkijken voordat u de locatie bezoekt. Op Google Maps kunt u het volgende bekijken:

• Het interieur van plaatsen zoals winkels, luchthavens of hotels.
  • Foto's van plaatsen die zijn geüpload door andere mensen.

Voer de onderstaande stappen om binnen te kijken op een locatie.

1. Open Google Maps op uw computer.
  2. Typ het adres of de naam van een plaats.
  3. Druk op Enter of klik op Zoeken Zoeken.
    Opmerking: Als u de Lite-versie van Maps gebruikt, wordt het vergrootglas niet weergegeven.
  4. Scroll aan de linkerkant omlaag naar het gedeelte met foto's en klik op een 360°-foto. Opmerking: Bij 360°-foto's wordt het Street View-pictogram 360º-foto weergegeven.
  5. Kies Foto's om meer foto's van deze locatie te bekijken.

Opmerking: 360°-foto's zijn niet voor alle locaties beschikbaar.