Veure l'interior d'edificis amb els mapes d'interior

A Google Maps podeu veure l'interior d'alguns edificis abans de visitar-los. Exemples de què podeu veure:

• l'interior de llocs com ara botigues, aeroports o hotels
  • fotos de llocs que altres usuaris hagin penjat

Per veure l'interior d'un lloc, seguiu els passos descrits a sota.

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Escriviu el nom o l'adreça d'un lloc.
  3. Premeu Retorn o feu clic a Cerca Cerca.
    Nota: si utilitzeu el mode bàsic de Maps, no veureu la lupa.
  4. A l'esquerra, desplaceu-vos cap avall fins a la secció de fotos i feu clic en una foto de 360°. Nota: les fotos de 360° tenen la icona de Street View foto de 360
  5. Per veure més fotos d'aquesta ubicació, trieu Fotos.

Nota: les fotos de 360° no estan disponibles en totes les ubicacions.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda