Se bygninger innvendig med innendørskart

Enkelte steder har innendørskart du kan utforske før du besøker stedet. I Google Maps kan du se:

• hvordan steder som for eksempel butikker, flyplasser og hoteller ser ut innvendig.
  • bilder av steder som andre har lastet opp.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å se et sted innvendig.

1. Åpne Google Maps-appen Google Maps på Android-enheten din.
  2. Trykk i søkefeltet øverst, og skriv inn navnet på eller adressen til et sted.
  3. Trykk på stedets navn eller adresse nederst.
  4. Rull til du ser bilder, og trykk deretter på et 360-bilde. Merk: 360-bilder har Street View-symbolet 360-bilde.
  5. For å se flere bilder av dette stedet trykker du på Bilder.

Merk: 360-bilder er ikke tilgjengelig på alle steder.

Utforsk et sted innvendig

• Trykk på de hvite pilene for å gå forover og bakover.
  • Sveip på skjermen for å panorere mot høyre og venstre.