Ryd cache og cookies

Sådan rydder du cache og cookies

Google Chrome.
Gennemgå vejledningen i Hjælp til Google Chrome.

Windows Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari eller Opera
Gennemgå og følg vejledningen for din browser:

Detaljer og alternativer

Effekten af at rydde din cache og dine cookies: Husk, at hvis du rydder din cache og dine cookies slettes dine indstillinger for websites. Her er nogle eksempler:
  • Hvis du har valgt, at websites skal huske dit brugernavn og din adgangskode, så vil disse blive ryddet fra din browsers hukommelse, når du rydder cache og cookies, og du bliver nød til at logge ind igen.
  • Websites indlæser muligvis langsommere, fordi alle billeder og alt indholdet skal indlæses forfra.

Anbefalet første trin: Hvis du oplever problemer med, hvordan websider vises i din browser, anbefaler vi, at du bruger din browsers inkognitotilstand eller tilstanden for privat browsing til at se, om det problem, du oplever, skyldes noget andet end cache eller cookies.

Hvis du er blevet omdirigeret til denne side fra loginfeltet, skal du ignorere denne anbefaling og følge vejledningen i ovenstående sektion.