Favoriete plaatsen opslaan

Sla je favoriete plaatsen op Maps op, zodat je ze makkelijk kunt terugvinden op elke computer, telefoon of tablet.

Tips:

Een plaats opslaan
Je kunt je favoriete plaatsen aan een lijst toevoegen, zodat je ze later makkelijk kunt terugvinden. Een plaats opslaan is niet hetzelfde als een offline gebied downloaden of een plaats toevoegen. Meer informatie over hoe je een offline gebied kunt downloaden of een plaats kunt toevoegen aan Google Maps.

Een plaats opslaan:

1. Open de Google Maps-app Maps op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek een plaats, tik op een markering of tik op een plaats op de kaart en houd deze vast.
  3. Tik onderaan het scherm op de naam of het adres van de plaats.
  4. Tik op Opslaan Plaats opslaan en kies een lijst.

Je opgeslagen plaatsen zijn alleen zichtbaar voor jou, tenzij je een lijst van plaatsen maakt en deelt. Google kan gecombineerde informatie over opgeslagen plaatsen van gebruikers anoniem delen.

Je opgeslagen plaatsen vinden
  1. Open de Google Maps-app Maps op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Opgeslagen Plaats opslaan.
  3. Selecteer een lijst onder Je lijsten.
Zoeken naar een opgeslagen plaats
  1. Als je opgeslagen plaatsen wilt weergeven terwijl je zoekt, zet je Web- en app-activiteit aan.
  2. Open de Google Maps-app Maps op je Android-telefoon of -tablet.
  3. Tik op het zoekvak.
  4. Geef de naam op van de plaats die je hebt opgeslagen.
  5. Tik op de zoeksuggestie voor de plaats.
Route naar een opgeslagen plaats bekijken
  1. Als je opgeslagen plaatsen wilt weergeven terwijl je zoekt, zet je Web- en app-activiteit aan.
  2. Open de Google Maps-app Maps op je Android-telefoon of -tablet.
  3. Tik op Opgeslagen Plaats opslaan.
  4. Zoek de opgeslagen plaats en tik erop.
  5. Tik op Route Route.
Een opgeslagen plaats verwijderen
  1. Open de Google Maps-app Maps op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Opgeslagen Plaats opslaan.
  3. Tik in de lijst met de plaats die je wilt verwijderen op Meer Meer en dan Lijst bewerken.
  4. Tik op Verwijderen Verwijderen naast de plaats die je wilt verwijderen.