Suosikkipaikkojen tallentaminen

Tallenna suosikkipaikkasi Mapsiin, niin löydät ne myöhemmin helposti millä tahansa puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Vinkkejä:

Paikan tallentaminen
Voit lisätä suosikkipaikkasi luetteloon, jotta löydät ne helposti myöhemmin. Paikan tallentaminen ei ole sama asia kuin offline-alueen lataaminen tai paikan lisääminen. Katso, miten voit ladata offline-alueen tai lisätä paikan Google Mapsiin.

Voit tallentaa paikan seuraavasti:

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps iPhonella tai iPadilla.
  2. Hae paikkaa, napauta merkkiä tai kosketa kohdetta pitkään kartalla.
  3. Napauta paikan nimeä tai osoitetta näytön alareunasta.
  4. Napauta Tallenna Tallenna paikka ja valitse luettelo.

Vain sinä voit nähdä tallentamasi paikat, ellet luo ja jaa paikkaluetteloa. Google saattaa jakaa anonyymeja yhdistettyjä tietoja käyttäjien tallentamista paikoista.

3D Touchin laittaminen päälle

iPhone 6s:ssä ja sitä uudemmissa iPhoneissa voit 3D Touchin avulla hakea paikan verkkosivuston tai reittiohjeet sekä tallentaa ja jakaa paikan.

1. Siirry Asetukset-sovellukseen.
  2. Napauta Yleiset ja sitten Käyttöapu ja sitten 3D Touch.
  3. Laita 3D Touch päälle.
  4. Avaa Google Maps ‑sovellus ja paina sitten paikkaa voimakkaasti.
Tallennettujen paikkojen katsominen
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta Tallennetut Tallenna paikka.
  3. Valitse tallennettujen paikkojen luettelo Omat luettelot ‑kohdasta.
Tallennetun paikan hakeminen
  1. Jos haluat nähdä tallennetut paikat haun aikana, laita verkko- ja sovellustoiminta päälle.
  2. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps iPhonella tai iPadilla.
  3. Napauta hakukenttää.
  4. Lisää tallentamasi paikan nimi.
  5. Napauta paikan hakuehdotusta.
Tallennetun paikan reittiohjeiden hakeminen
  1. Jos haluat nähdä tallennetut paikat haun aikana, laita verkko- ja sovellustoiminta päälle.
  2. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps iPhonella tai iPadilla.
  3. Napauta Tallennetut Tallenna paikka.
  4. Etsi tallennettu paikka ja napauta sitä.
  5. Napauta Reittiohjeet Reittiohjeet.
Tallennetun paikan poistaminen
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta Tallennetut Tallenna paikka.
  3. Napauta poistettavan paikan sisältävästä luettelosta Lisää Lisää ja sitten Muokkaa luetteloa.
  4. Napauta poistettavan paikan vierestä Poista Poista.