Desar llocs preferits

Deseu els vostres llocs preferits a Maps per trobar-los fàcilment des de qualsevol ordinador, telèfon o tauleta.

Consells:

Desar un lloc
Podeu afegir els vostres llocs preferits en una llista per trobar-los fàcilment més endavant. Desar un lloc no és el mateix que baixar una àrea sense connexió o afegir un lloc. Obteniu informació sobre com podeu baixar una àrea sense connexió o afegir un lloc a Google Maps.

Per desar un lloc:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc, toqueu un marcador o manteniu premut un punt del mapa.
  3. A la part inferior de la pantalla, toqueu el nom o l'adreça del lloc.
  4. Toqueu Desa Desa el lloc i trieu una llista.

Ningú més no pot cercar els vostres llocs desats, tret que creeu i compartiu una llista de llocs. Google pot compartir de manera anònima informació combinada sobre els llocs desats dels usuaris.

Cercar llocs desats
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desats Desa el lloc.
  3. A "Les teves llistes", seleccioneu una llista.
Cercar un lloc desat
  1. Perquè es mostrin llocs desats mentre feu cerques, activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions.
  2. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  3. Toqueu el quadre de cerca.
  4. Introduïu el nom del lloc que heu desat.
  5. Toqueu el suggeriment de cerca del lloc.
Obtenir indicacions per arribar a un lloc desat
  1. Perquè es mostrin llocs desats mentre feu cerques, activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions.
  2. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  3. Toqueu Desats Desa el lloc.
  4. Cerqueu un lloc desat i toqueu-lo.
  5. Toqueu Indicacions Indicacions.
Suprimir un lloc desat
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desats Desa el lloc.
  3. A la llista que inclou el lloc que voleu suprimir, toqueu Més Més i després Edita la llista.
  4. Al costat del lloc que voleu suprimir, toqueu Suprimeix Suprimeix.