Desar els llocs preferits

Deseu els vostres llocs preferits al mapa per poder trobar-los ràpidament més tard des de qualsevol ordinador, telèfon o tauleta.

Notes:

Desar un lloc des de Maps

1. Obriu Google Maps i comproveu que hàgiu iniciat la sessió al compte de Google.
  2. Cerqueu una empresa, un lloc o un conjunt de coordenades de latitud i longitud, o bé feu-hi clic.
  3. Feu clic a Desa i, a continuació, trieu una llista.

Desar un lloc des d'un altre lloc web

Podeu desar llocs al vostre compte de Google Maps des dels mapes de Google Maps inserits a altres llocs web.

1. Obriu el lloc web que té un mapa inserit de Google Maps.
  2. Feu clic en un lloc del mapa per veure'n la informació.
  3. Feu clic a Desa i, a continuació, trieu una llista.

Veureu l'estrella i el nom del lloc web tant a Google Maps per a ordinadors com per a mòbils.

Veure els llocs desats

1. Obriu Google Maps.
  2. A l'extrem superior esquerre, feu clic a Menú Menú i, a continuació, Els meus llocs i, a continuació, Desats.

Nota: per veure els llocs desats mentre feu cerques, activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions.

Suprimir un lloc desat

1. Obriu Google Maps.
  2. A l'extrem superior esquerre, feu clic a Menú Menú i, a continuació, Els meus llocs i, a continuació, Desats.
  3. Cerqueu la llista que conté el lloc que voleu suprimir i feu clic a Més Menú i, a continuació, Edita la llista.
  4. Al costat del lloc que voleu suprimir, feu clic a Suprimeix Suprimeix.