Favoriete plaatsen opslaan

Sla uw favoriete plaatsen op de kaart op, zodat u ze later snel kunt terugvinden op uw computer, telefoon of tablet.

Opmerkingen:

Een plaats opslaan

Voeg uw favoriete plaatsen toe aan een lijst om ze later eenvoudig te kunnen opzoeken. Een plaats opslaan is niet hetzelfde als een offline gebied downloaden.

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek een plaats, tik op een markering of tik op een plaats op de kaart en houd deze vast.
  3. Tik op de naam of het adres van de plaats.
  4. Tik op Opslaan en dan kies een lijst.

Opmerking: Uw opgeslagen plaatsen zijn alleen zichtbaar voor u, tenzij u een lijst van plaatsen maakt en deelt.Google kan de gecombineerde informatie over opgeslagen plaatsen van gebruikers anoniem delen.

Uw opgeslagen plaatsen bekijken

1. Open de Google Maps-app Maps.
  2. Tik op Opgeslagen Plaats opslaan. Scroll omlaag naar 'Je lijsten'.

Zoeken naar een opgeslagen plaats

1. Open de Google Maps-app Maps.
  2. Tik op het zoekvak.
  3. Typ de naam van de plaats die u heeft opgeslagen.
  4. Tik op de zoeksuggestie voor de plaats.

Opmerking: Als u opgeslagen plaatsen wilt weergeven tijdens het zoeken, moet u Web- en app-activiteit inschakelen.

Routebeschrijving naar een opgeslagen plaats ophalen

1. Open de Google Maps-app Maps.
  2. Tik op 'Route' Route.
  3. Swipe omhoog om uw onlangs opgeslagen plaatsen weer te geven.
  4. Tik op uw opgeslagen plaats.

Opmerking: Als u opgeslagen plaatsen wilt weergeven tijdens het zoeken, moet u Web- en app-activiteit inschakelen.

Een opgeslagen plaats verwijderen

1. Open de Google Maps-app Maps.
  2. Tik op Opgeslagen Plaats opslaan. Scroll omlaag naar 'Je lijsten'.
  3.  Tik op 'Meer' Meer en dan Lijst bewerken naast de lijst met de plaats die u wilt verwijderen.
  4.  Tik op 'Wissen' Verwijderen naast de plaats die u wilt verwijderen.
  5. Tik op Opslaan.