Entendre fronteres i noms de països

En explorar el món a Google Maps, és possible que vegeu diversos estils, fronteres i etiquetes.

Fronteres internacionals de països

Les fronteres internacionals de països es mostren en diversos estils en funció de l'estatus polític de la frontera.

Fronteres internacionals

Les fronteres internacionals no disputades, com ara la que hi ha entre els Estats Units i el Canadà, es mostren amb una línia grisa contínua.

Fronteres de facto i fronteres segons tractat

Les fronteres provisionals i les fronteres segons tractat, que són temporals, es mostren amb una línia grisa discontínua.

• Frontera segons tractat: frontera establerta segons un tractat o un acord similar, però no fixada per llei.
  • Frontera de facto: frontera utilitzada per tots els estats implicats, però no establerta segons cap tractat ni acord similar.

Fronteres disputades

Les fronteres en disputa es mostren amb una línia grisa discontínua, que significa que els països implicats no hi estan d'acord.

Noms de països o regions

Els noms de països, com ara Alemanya o el Japó, es mostren directament al mapa Google Maps mostra automàticament els noms de llocs en el mateix idioma que teniu configurat al navegador. Obteniu més informació sobre els idiomes i dominis de Google Maps.

Fronteres d'estats o de províncies

Les fronteres d'estats, com ara la de Nova Jersey o la d'Alberta, es mostren amb una línia fina de punts de color gris clar dins del país al qual pertanyen.